Unija žena SNS u Vranju bez dr Ljiljane AntićDr Ljiljana Antić, bivša direktorka ZC u Vranju, nije bila prisutna na sednici Unije žena GrO SNS koja je održana početkom oktobra u prostorijama stranke, saznaju InfoVranjske iz izvora u odboru vranjskih naprednjaka.

Dr Antić, ranije izuzetno aktivna u Uniji žena SNS, nije primećena na sednici na kojoj je bilo prisutno dvadesetak žena, članica stranke.SNS svesno zataškava napad na svoju odbornicu

Dr Antić je smenjena sa funkcije direktorke ZC Vranje, ali ona nije napustila stranku, pa se pitamo zašto jedna obrazovana žena ne bi bila aktivna u Uniji žena, jer njeno odsustvo i još nekih žena slabi intelektualnu snagu ovog dela vranjskog SNS – obrazlaže izvor portala InfoVranjske.Izvor portala upozorava „da sadašnje vođstvo Unije žena nije doraslo složenom stranačkom zadatku u ovom segmentu rada stranke“.

Antić FOTO promo

Dragana Arsić, direktorka Centra za socijalni rad, ili Maja Đorđević, direktorka Doma učenika srednjih škola, objektivno, ne mogu biti zamena za dr Antić, pa ako hoćete i za zamenicu gradonačelnika Zoricu Jović koja takođe nije bila prisutna – smatra izvor InfoVranjskih.

Odsustvo većeg broja naprednjakinja koje ne slede sadašnju „frakcijsku“ liniju SNS u Vranju dovelo je do osipanja broja aktivnih članica u Uniji žena stranke.

ŽENE SNS: Svaki deveti Vranjanac u stanju SOCIJALNE NUŽDE

Unija žena SNS-a traži zaštitu za sve žene

Neke su se članice pasivizirale, kako su same rekle, „duboko nezadovoljne problematičnim događanjima i u vrhu stranke i u GrO SNS“. Pojedine se diskretno distancirale ne udaljavajući se od stranke, opšte nezadovoljstvo članstva prelilo se i na Uniju žena –  kaže na kraju izvor InfoVranjskih.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Racko 07/10/2021
  2. Slavko 07/10/2021
  3. Če Gevara 07/10/2021
  4. Slavko 07/10/2021
  5. Diavolo 07/10/2021
  6. Maca 07/10/2021
  7. Miki 07/10/2021
  8. Filja 07/10/2021

  Ostavi komentar