SNS svesno zataškava napad na svoju odbornicuGradski odbor SNS u Vranju svesno zataškava incident u Skupštini Grada Vranja, kada je zamenik gradonačelnika Nenad Antić vređao odbornicu SNS Vesnu Stevanović Bošković, saznaju InfoVranjske iz izvora u odboru vranjskih naprednjaka.– U Gradskom odboru stranke nastupilo je apsolutno ćutanje o gafu zamenika gradonačelnika prema odbornici SNS. Slična situacija je i u Uniji vranjskih naprednjakinja, a nisu se oglasili ni gradonačelnik niti predsednik gradskog parlamenta, baš kao da se ništa nije dogodilo na sednici Skupštine Grada Vranja od 11. jula ove godine – tvrdi sagovornik InfoVranjskih iz vranjskog odbora SNS.

Po ovom izvoru, «vrh stranke u Vranju je pokušao da naročitim dojavama prema vređanoj odbornici ublaži gaf zamenika Antića i utiče na Vesnu Stevanović Bošković da odustane od «isterivanja pravde», navodno, zbog «jedinstva u SNS».– Boškovićeva nije odgovarala na pritiske iz stranke, ali je odmah uvidela da vrh GrO SNS čitavu stvar gura pod tepih, pa je zato odlučila da se ne pojavi na zakazanoj sednici Unije žena na koju je pozvana sredinom avgusta – ističe sagovornik InfoVranjskih.

Dragana Arsić, predsednica Unije žena SNS u Vranju, potvrdila je u odgovoru na novinarsko pitanje da se Boškovićeva odista nije pojavila na avgustovskoj sednici vranjskih naprednjakinja»!

– Dopis od Boškovićeve dobila sam 5. avgusta, znači 25 dana nakon navodnog incidenta, pa sam je pozvala na sednicu Unije žena na koju ona nije došla. Sve ovo smatram pokušajem da se naruši jedinstvo stranke u Vranju – zaključila je Arsićeva i tipično naprednjačkom stilu.

Podsećamo, na sednici gradskog parlamenta od 11. jula ove godine, Nenad Antić, zamenik gradonačelnika Vranja, uvredio je odbornicu SNS Vesnu Stevanović Bošković, pa se ona u pisanoj formi obratila gradonačelniku Vranja Slobodanu Milenkoviću, predsedniku Skupštine Grada Dejanu Tričkoviću, predsednici Unije žena SNS u Vranju Dragani Arsić, predsednici Unoje žena Glavnog odbora SNS Mariji Obradović i predsedniku SNS Aleksandru Vučiću.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar