Unija žena SNS-a traži zaštitu za sve ženePovodom javnih istupa predsednika Dveri iz Trgovišta Dragana Spasića, oglasila se i Unija žena vranjskog SNS-a, obraćajući se „svim građanima“ zbog poziva na silovanje žena i ćerki članova SNS-a koje je izneo Spasić.– Ovaj monstruozan čin nije poziv na nasilje, već nasilje ne samo nad ženama u SNS već i nad svim ženama Srbije. Očekujemo od nadležnih državnih institucija zaštitu za sve žene jer nasilje i nasinici ne smeju biti jači od države – poručila je Dragana Arsić, predsednica Unije žena SNS-a u Vranju.

Gradska većnica za socijalu Danijela Milosavljević ocenia je da su ovako kako je to uradio Spasić činili fašisti nad Jevrejima i zapitala da li je u svom pozivu na silovanje mislio i na male devojčice koje imaju članovi SNS-a.Gradska većnica za kulturu Zorica Jović, diretorke Specijalne bolnice Slađana Stošić, ZC Vranje Ljiljana Antić i Medicinske škole Gordana Jovanović zatražile su energičnu reakciju institucija države ali i naglasile da ih pretnje Spasića neće uplašiti.

– Pitanje Spasiću: da li bi sve to što traži učinio i svojoj majci i sestrama? – pitaju se članice Unije žena SNS-a u Vranju.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar