PUKLA AFERA: Senta IPAK BOLJI od Meska

Eko Taxi Vranje

Naprednjaci nikako ne mogu bez afera, makar i urnebesnih, a sada je sve preneto i na njihove, uslovno, kućne ljubimce, na izložbi pasa održanoj ovog vikenda u Leskovcu.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović pohvalio se na svom FB-u da je njegov pas, doberman Hanibal, “najlepši pas u razredu”, na za vikend održanom 14,. po redu Međunarodnom takmičenju pasa u tamošnjem parku.E lepo, samo, izgleda, nije tačno.

Sa lica mesta FOTO FB

Odmah posle informacije da gradonačelnik Cvetanović posle najlepšeg štiglana i dvorišta i titule najdžentlmena sada ima i najlepšeg psa, pojavio se i komentar koji pomalo kvari ovu idilu.

Kako nekako pas od gradonačelnika pobedi u svojoj klasi, ali u daljem takmičenju pas od predsednika Vranjska Banja pobedio je i njega i ostale učesnike na izložbi i dobio
Međunarodnu titulu CACIB a kasnije i Najbolji u svojoj rasi. Nakon toga pobedio je i u II FCI grupi sve pse a na kraju krajeva imao je i najlepšeg psa na celoj izložbi među  400 pasa svih rasa. Tako da Vranjska Banja : Leskovac 1:0 u gostima – piše u komentaru.

Kako Dragan Sentić ne govori za Info Vranjske ostalo je samo da se krene u istraživačko novinarstvo, koje je pak pokazalo da je Sentić sveukupni pobednik 14. Međunarodnog takmičenja u Leskovcu.

Sentić, a ne Cvetanović, i tačka.

Sa lica mesta FOTO FB

Kome je trebala ovakva blamaža to i nije nejasno, ali je nejasno zašto je to tako.

Ali, ako se zna da oba čelnika svojih zajednica pripadaju SNS-u, ništa više ne sme da čudi, pa ni lažna „falba“ svojim psima.

SSB  1. Bravo za izlozbu 14/09/2021
  2. Lukić 14/09/2021
  3. Komšinica 14/09/2021
  4. Gagi 14/09/2021
  5. Darko 14/09/2021
  6. Blue Morfo 15/09/2021

  Ostavi komentar