Sve SPREMNO za GFC X: Vranje PREDSTAVLJAJU tri BORCA



Iz organizacije GFC X, najavljuju da je sve spremno za spektakl, koji će se održati 12. maja, 2024. godine u 19 časova u Sportskoj hali u Vranju.

Organizatori GFC-a, najavljuju i tri domaća borca koja će braniti boje grada Vranja. Kako je rečeno Slađan Dragišić boriće se protiv iskusnog Ivana Šofrana, koji dolazi iz kluba Ahilej Beograd.



Podsećamo, na ovogodišnjem MMA turniru GFC X, biće i boraca iz poznatih borilačkih akademija, kao što je i klub Ahilej iz Beograda. U ovom MMA klubu, trenirali su mnoga poznata imena iz borilačkog sporta, kao što su Vaso Bakočević, Ili Džoker, i mnogi drugi.

Stefan Pit Stanković, drugi borac iz Vranja boriće se protiv Gojka Kalanja. Pit Stanković dolazi iz Gladiators team-a iz Vranja, dok je Kalanj iz Family fight tima iz opštine Žabari.



Organizatori najavljuju neizvesnu borbu gde će nijanse odlučiti.

Obojica su podjednako dobri udarači, borba će se održati u polu-teškoj kategoriji do 93. kilograma, kaže Miloš Kostić.

Publika u Vranju, imaće priliku i da bodri Andriju Stojiljkovića, koji će braniti boje Grada Vranja protiv iskusnog borca iz Severne Makedonije, Filipa Božinovskog. Borba će biti održana u kategoriji do 75 kilograma.

Borac iz Severne Makedonije je izvanredan rvač, tako da će to biti publika u Vranu videti jako interesantnu i neizvesnu borbu, rekao je Miloš Kostić, organizator turnira u Vranju.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.



    1. Keka 26/04/2024

    Ostavi komentar