Raskrsnica kod gornje pijace: Radovi stali, ostale rupe i voda

Eko Taxi Vranje

Okončani su radovi na raskrsnici kod gornje pijace, ali su na njoj ostale rupe ispunjene vodom i zemlja na delu kolovoza, uverio se portal InfoVranjske.rs na licu mesta.

Nekoliko rupa ispunjenih mutnom vodom su deo kolovoza na ovoj raskrsnici, a na drugom delu je kolovoz od zemljanog materijala koji je do nedavno bio raskopan, a zatim je raskopani deo zatrpan zemljom koja se slegla i napravila dodatne neravnine.«Pravi «raj» za vozila čiji vlasnici žele da što brže, naravno, u granicama mogućnosti, prođu ovu raskrsnicu, a tu je i permanentna opasnost za pešake koji mogu da budu istuširani ukoliko imaju «sreću» da se nađu blizu rupa sa vodom», jetko komentariše ulični prodavac na raskrsnici.

Izvođač radova nije raskrsnicu posle izvedenih radova vratio u prvobitni, odnosno, pređašnji položaj, a građani ističu «da će se načekati asfalta ovog važnog saobraćajnog čvorišta u Vranju».

«Tu se susreću Karađorđeva ulica, Cara Dušana, Nemanjina, Makedonska, Vojvode Mišića, ukupno pet centralnih gradskih ulica, građani su se ponadali da će biti brzo asfaltirana ova raskrsnica, međutim, čujemo da to neće ići tako brzo, a idu jesenje kiše i zima», lamentiraju nad sudbinom ove raskrsnice stanovnici Makedonske ulice.

Po njihovim rečima, «problem je i što će njihova, Makedonska ulica sa koje je uklonjen kolovoz, takođe pričekati na asfaltiranje»!

«Preko naše ulice je kopletno zemlja, ako ubrzo ne bude asfaltirana, čeka nas problematična jesen, prašina i blato», fatalisti su vranjski «Makedonci».    1. Gradjanin 31/08/2022
    2. Ivica 31/08/2022
    3. Penaltikus 31/08/2022

    Ostavi komentar