Nova TURISTIČKA atrakcija: Gejzir na raskrsnici – Vranje kao ISLANDRaskrsnica između Makedonske, Karađorđeve, Nemanjine, Cara Dušana i ulice Vojvode Mišića pre dve večeri „iznenadila“ je Vranjance pojavom gejzira na gradilištu na ovoj lokaciji.

Voda je tada počela da „šiklja“ iz vodovodne cevi koja je pukla baš na gradilištu i to je bio, ruku na srce, „veličanstven“ prizor u noći pod uličnim osvetljenjem, a građani u prolazu doživeli su impresiju Islanda u svom gradu.Sanacija te havarije je na sreću brzo urađena, ali je voda iz vodovodne mreže nastavila da ističe i sliva se niz Nemanjinu ulicu.

To, na žalost, nije ovih dana jedina nevolja stanovnika navedenih ulica, jer je samo dan ranije raskopana i Makedonska ulica i na njoj neće biti saobraćaja do daljeg.Vranjance iz ovog dela grada, međutim, brine što više od 10 dana traju radovi na raskrsnici kod gornje pijace i kao da svemu tome, haosu na gradskim ulicama, ljudi ne vide kraj.

Na sreću, zaustavljeno je pre tri dana isticanje fekalija, pa voda iz vodovodne mreže za Vranjance predstavlja mnogo manju muku od one koja je zadesila ovaj deo grada pre nedelju dana.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Tričko 22/08/2022
    2. Hustisija 22/08/2022
    3. Boris 22/08/2022
    4. Zoki 23/08/2022

    Ostavi komentar