Vranje od Rudine do Palestine: Ne prestaje raskopavanjeU Vranju ne prestaje raskopavanje gradskih ulica i u gornjem i donjem delu grada, javljaju portalu InfoVranjske.rs Vranjanci iz Rudine i Donjeg Vranja.

U gornjem delu Vranja raskopana je Kajmakčalanska ulica, dok je sa već raskopane Makedonske u celosti uklonjen kolovoz, tačnije, kocka, ona je „prekopana“, pa je građanima koji žive u ovoj ulici otežan pristup porodičnim kućama i stanovima.Što je najgore, niko ne zna da nam kaže kada će započeti radovi na asfaltiranju Makedonske ulice, sklonili su kocku, nasipaju kolovoz zemljom, ali kada će asfalt, e to niko ne ume da kaže, gnevan je Vranjanac.

U donjem delu Vranja raskopavanje i istovar velikie količine zemljanog materijala zagušili su saobraćaj u više ulica, Partizanskom putu, Oktobarskoj revoluciji, Radisava Jovića, Francuskoj, Meše Selimovića, dakle, u ulicama oko ili u blizini „pete škole“, Osnovne škole „Svetozar Marković“.Odvijanje saobraćaja, kretanje pešaka i prilaz kućama je nemoguća misija, javljaju stanovnici pomenutih ulica.

Pešaci gaze doteranu zemlju, vozila se jedva kreću, blokirani su prilazi kućama, građani negoduju i najavljuju okupljanje ispred zgrade Grada. Najteže stanje je u ulici Meše Selimovića, ona spaja Francusku i Oktobarske revolucije, a asfaltirana je pre 20 godina, tu je pravi haos, pričaju žitelji ovog dela Vranja.

Građani nikako da shvate zašto gradska vlast sređuje ulice na način koji dovodi do velikih problema.

Mislim da su morali da najpre srede jednu ulicu, ali do kraja, pa da pređu na drugu, a oni su započeli radove na većem broju bliskih ulica i napravili građanima velike teškoće, budući da krenu sa radovima i nikako ih ne završavaju, jadikuje stanovnik Francuske ulice.

Na kraju, stanovnici raskopanih ulica strahuju od dolazeće jeseni i jačih kiša, fatalistički predviđajući tek tada potpuni kolaps na prekopanim ulicama.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Tatko 26/08/2022
  2. Zoki 26/08/2022
  3. 100% 26/08/2022
  4. ADA 26/08/2022
  5. Ццц! 27/08/2022
  6. Todorović 27/08/2022
  7. Miki 28/08/2022
  8. Ццц! 29/08/2022

  Ostavi komentar