NS TRGOVIŠTE: NEDOPUSTIVO korišćenje zvaničnih kanala za SNS KAMPANJUOpštinski odbor Narodne stranke u Trgovištu oglasio se saopštenjem za javnost povodom vesti portala InfoVranjske.rs o korišćenju zvaničnih državnih kanala za promociju Srpske napredne stranke u ovom mestu. Saopštenje prenosimo u celosti i bez dodatnih izmena.

Još jedna ne objašnjava pojava u Trgovištu koju smo mi iz Narodne Stranke primetili i osudjujemo istu, jeste podela stanovnika opštine Trgoviše, na one koji su članovi SNS-a kao i onih kojinsu protiv njih ili ti opoziciono nastrojeni. Naime, nije prvi put da se na sajtu opštine Trgovište kao i zvaničnim facebook stranicama i profilima opštine Trgovište, objavljuju  aktivnosti predsednice opštine Miljane Zlatković u njenoj samopromociji kao i promociji Srpske Napredne Stranke i njihovog predsednika Aleksandra Vučića. 

Nedopustivo je ponašanje vlastodržaca u Trgovištu koji u svojoj političkoj kampanji zloupotrebljavaju decu kojima dele paketiće pod njihovim političkim SNS sloganom, ali i ne samo to, već i podela socijalne pomoći ugroženim stanovnicima u udaljenim selima i to u stranačkim skafanderima, kačketima i cegerima. Na kraju postaviti takvu vest na opštinskom sajtu pod naslovom i sloganom „ZAJEDNO MOŽEMO SVE“ i kako predsednica sprovodi politiku Aleksandra Vučića, je krajnje nemoralno i za osudu. 

Predsednica gospodja Miljana Zlatković predsednica svih gradjana opštine Trgovište, te nesme deliti narod na one podobne i članove SNS-A i one koje kako oni nazivaju opozicionim protivnicima. 

Ako je korišćenje stranačkih slogana u ovom slučaju vladajuće partije, na sajtu opštine Trgovište, odluka skupštine ili drugih organa, mi kao jedina opoziciona stranaka zahtevamo da i naša saopštenja i aktivnosti budu objavljivane na sajtu opštine Trgovište kao i na zvaničnim facebook stranicama i profilima opštine Trgovište. 

Saopštenje je potpisano od strane OO Narodne stranke u Trgovištu.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Pera Vranjanac 28/02/2022

    Ostavi komentar