TRGOVIŠTE: Predsednica opštine koristi opštinski sajt za SNS kampanjuJavna je tajna da neki vlastodršci stavljaju znak jednakosti između građana svojih opština i vladajuće stranke, ali rukovodstvo opštine Trgovište je pokazalo elementarno nepoštovanje najpre svojih stanovnika a zatim i svih ostalih koji nisu članovi stranke.

Na sajtu opštine Trgovište objavljena je informacija o aktivnostima predsednice opštine Miljane Zlatković u maniru predizbornog pamfleta.Naime, kako se može videti na sajtu ona je 18. februara sa svojim saradnicima podelila pomoć građanima opštine Trgovište, reč je o paketićima za mališane, garderobi i obući za najmlađe i kako se navode ovi paketi su „stigli su i do najudalјenijih sela u svim mesnim zajednicama na teritoriji opštine Trgovište“.

Sve to ne bi bilo sporno, osim činjenice da se u informaciji može dalje pročitati da „Lokalna samouprava godinama unazad sprovodi politiku Aleksandra Vučića ,, Za našu decu“ o čemu govore dela“.Kao da je i ovo malo, i da je evidentna zloupotreba prvenstveno dece, a zatim i opštinskog sajta svih stanovnika opštine Trgovište u nastavku se može pročitati i izjava predsednice opštine koja glasič.

– Naša lokalna samouprava će i dalјe kao i do sada sprovoditi akcije pomoći svim građanima na našoj teritoriji kroz politiku Aleksandra Vučića – rekla je Stojanović Zlatković i neizostavno dodala stranački slogan i to napisan velikim slovima „ZAJEDNO MOŽEMO SVE“.

Podsećamo da su glasila lokalnih samouprava namenjena svim građanima kojoj god stranci pripadaju i da se ne bi trebalo zloupotrebljavati u političke svrhe.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Ha, ha 28/02/2022

    Ostavi komentar