NOVI PRILOZI za biografiju poslanika BULATOVIĆASlaviša Bulatović, poslanik i predsednik Gradskog odbora SNS u Vranju, promenio je četiri VLADAJUĆE stranke u svojoj političkoj karijeri, rezultati su poslednjih istraživanja portala InfoVranjske.

Bulatović se u SNS učlanio u drugoj polovini 2013. godine, a ova stranka je tada bila na vlasti u Srbiji od 2012. godine, a opozicija u Vranju.Posle Petog oktobra 2000. godine, Bulatović se učlanio u Demokratsku stranku, vladajući u Srbiji, pa je u banjskom odboru DS bio tehnički sekretar.

Ilustracija FOTO Info Vranjske

Pre Petog oktobra, Bulatović je bio član SPS, koja je bila na vlasti i u Vranju i u Srbiji, pa se uz pomoć socijalista zaposlio u ”Simpu”.Pre naprednjačke ”napredne” karijere, Bulatović je bio član G 17 plus Mlađana Dinkića, koja je bila na vlasti u republici i Vranju, gde je njen kadar bio direktor Zdravstvenog centra koji je u ZC uhlebio  Bulatovićevu suprugu.

Za one koji me znaju, ja sam SLAVIŠA BULATOVIĆ (VIDEO)

U nove priloge za biografiju Slaviše Bulatovića spadaju i dve njegove vrhunske hipokrizije, jedna od pre par dana, a druga iz 2019. godine.

Gradski odbor SNS je u ponedeljak 25. oktobra smenio jednog od stranačkih funkcionera za kojeg je svojevremeno Bulatović imao samo reči hvale, ali kada ga je smenio sa direktorskog mesta u javnom sektoru, ”utešio” ga je rečima ”da je potreban SNS, jer oseća stranku”, što mu nije zasmetalo da opet smeni funkcionera koji, zamislite, ”oseća stranku”!?

SNS sprema novu funkciju za JANKOVIĆA

Bulatović je bio u glavnoj ulozi kada je smenjen direktor ”Komrada” Momir Stoiljković 2019. godine, ali mu mesec dana kasnije zbog intervencije ”odozgo” nije smetalo da pohvali Stoiljkovića, starijeg naprednjaka od njega, pa još i da poruči ”da je Momir potreban stranci”!?

Bulatović: SNS ozbiljno računa na Mošu!

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Ovo ga nigde u svetu nema 27/10/2021
  2. Деки 27/10/2021
  3. KOMŠA 27/10/2021
  4. Goca 27/10/2021
  5. Sofija 27/10/2021
  6. Oteto školsko dvoriste 28/10/2021

  Ostavi komentar