Bulatović: SNS ozbiljno računa na Mošu!Srpska napredna stranka ozbiljno računa na Momira Stoiljkovića, koji je bio potpredsednik stranke i direktor „Komrada“, promenjen je, ali je i dalje u stranci -, izrekao je ne trepnuvši na konferenciji za medije u Gradskom odboru SNS u Vranju Slaviša Bulatović, predsednik vranjskih naprednjaka i narodni poslanik.Bulatović je na poprilično čuđenje prisutnih novinara naveo da je Stoiljković potreban stranci.

Stoiljković je tu, radi za stranku, ozbiljno računamo na njega, jer je potreban stranci, a promene na funkcijama su nešto što važi za sve, počev od mene -, naglasio je lider vranjskih naprednjaka.Slaviša Bulatović nije propustio priliku da ublaži posipanje pepelom zbog smene Moše Stoiljkovića.

I dalje sam ubeđen da je Vranje sada čistije nego ranije, kao za vreme prvomajskih praznika kada je u gradu bilo petnaestak deponija -, rekao je poslanik Bulatović.

Podsećamo, Bulatović je prilikom smene Stoiljkovića, takođe na konferenciji za novinare, kategorično ocenio da je Momir Stoiljković svojim odnosom prema sopstvenoj smeni izvršio političko samoubistvo.

Na poslednjoj konferenciji za novinare, verovatno zbog pritiska „odozgo“, Bulatović je „zaboravio“ na Mošino političko samoubistvo.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar