SNS sprema novu funkciju za JANKOVIĆA

Eko Taxi Vranje

SNS ozbiljno računa na Darka Jankovića kome je istekao mandat na položaju direktora Nacionalne službe za zapošljavanje, Filijala Vranje, jer on bolje od drugih oseća stranku -, zaključio je na konferenciji za medije Slaviša Bulatović, predsednik Gradskog odbora SNS u Vranju i narodni poslanik, u odgovoru na novinarsku radoznalost u vezi smene Jankovića sa mesta direktora ove ustanove.Bulatović je bio zagonetan kad je najavio novu funkciju za Jankovića.

SNS sprema novu funkciju za Jankovića, ali će on ostati u radnom odnosu u NSZ do izbora, a posle toga ide na novu dužnost -, nedorečen je lider vranjskih naprednjaka.

U daljem obraćanju novinarima, poslanik Bulatović je izneo niz hvalospeva o Darku Jankoviću.

Janković je potreban stranci, jer se radi o čoveku koji je odličan saradnik i vredan aktivista, pa se SNS ne odriče njegovih usluga -, komplimentirao je prisutnom Jankoviću Slaviša Bulatović.

Podsećamo, Janković je odlukom beogradske centrale NSZ razrešen dužnosti direktora vranjske filijale NSZ, a umesto njega dužnost direktora obavljaće savetnica u Filijali NSZ u Vranju Silvana Gavrilović.  • Ostavi komentar