Grad na ispitu: Ima JOŠ KUPACA za banjsko ŠKOLSKO DVORIŠTE

Eko Taxi Vranje

Komšija poslanika i predsednika GrO SNS u Vranju Slaviše Bulatovića, koji dele kuću u kojoj žive u Vranjskoj Banji, planira da kupi od Grada Vranja deo školskog dvorišta koji gravitira njegovoj kući, isto kao što je to učinila porodica Bulatović sa svojim delom.

U javnosti se uveliko promišlja da li će se gradska vlast ovoj ideji pružiti podršku kao u slučaju Bulatovićevih, ili će naći načina da ovoga puta zaštiti zakon, javlja portalu InfoVranjske izvor blizak sa susedom Bulatovićevih.Po njegovim rečima, „deo neprodatog školskog dvorišta je u svojini Grada Vranja, pa radoznala javnost s nestrpljenjem očekuje odgovor gradske vlasti na zahtev Bulatovićevog komšije da kupi deo u javnoj svojini“, pod istim uslovima, naravno, pod kojima je to dozvoljeno porodici Bulatović.

Sa lica mesta FOTO Info Vranjske

Grad mora da odgovori na dva zahteva kupca koji namerava da kupi deo školskog dvorišta, da li će odlučiti da proda zemljište i da li će, kao u Bulatovićevom slučaju, prenameniti to zemljište u građevinsku parcelu, jer budući kupac namerava da gradi na kupljenoj parceli –  objašnjava izvor portala.

ISTORIJSKA BRUKA U VRANJU: Skupština skoro jednoglasno prodala školsko dvorište poslanikovoj porodici!

Bulatovići kupuju školsko dvorište zbog IZGRADNJE

Lokalnu i širu javnost najviše zanima da li će Grad novi slučaj otuđenja javne svojine, dela školskog dvorišta u Banji, meriti istim ili različitim aršinima u odnosu na Bulatoviće.

Veliki broj Banjčana je ubeđen u sledeći ishod: Grad će pokušati da se „izvuče“ iz priče pozivajući se na neke koliko-toliko ubedljive formalnosti, a po Banji se već spekuliše da će se sve raditi u saglasju sa „migom“ Bulatovića, pa kako on odluči, tako će i biti – smatra izvor Info Vranjskih.

Ta „formalnost“ je, kažu oni upućeniji, već razrađena!

Grad će Bulatovićevog komšiju odbiti s obrazloženjem „da prema tom delu školskog dvorišta gravitira i stara školska zgrada, što sprečava prodaju zemljišta – futurista je izvor portala InfoVranjske.

S. Kostić  1. Svasta 10/10/2021
  2. Komsika 10/10/2021
  3. Hohštapler 10/10/2021
  4. Miki 10/10/2021
  5. Ha ha ha 10/10/2021
  6. Vlada 10/10/2021
  7. Clan 11/10/2021
  8. Eskalibur 12/10/2021

  Ostavi komentar