Bulatovići kupuju školsko dvorište zbog IZGRADNJE

Eko Taxi Vranje

Odluka Grada Vranja da Velimiru Bulatoviću, ocu poslanika i predsednika vranjskih naprednjaka Slaviše Bulatovića, proda školsko dvorište u Vranjskoj Banji doneta je s ciljem da se omogući Bulatovićima izgradnja objekta odmah pored njihove kuće, saznaju InfoVranjske iz izvora u taboru banjskih naprednjaka.Bulatovići, po ovom izvoru, «planiraju izgradnju objekta na površini koju uskoro treba da otkupe od Grada Vranja, a koja je sada uzurpirani deo školskog dvorišta pored stare zgrade Osnovne škole «Predrag Devedžić» u Vranjskoj Banji».

Izvor portala nije siguran kakav objekat planiraju Bulatovići, ali se pretpostavlja da se radi o «poslovno-stambenoj zgradi u širem centru Banje koja bi imala komercijalnu valorizaciju».

Po ovom izvoru, «dovoljno je videti tekst budućeg rešenja o otuđenju, uz naknadu u novcu, gradskog građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada Vranja, površine 528 kvadratnih metara, Velimiru Bulatoviću iz Vranjske Banje, ulica Kralja Petra Prvog Oslobodioca 93».

Obrazloženje ovakve odluke Grada je jasno i nedvosmisleno, «radi određivanja zemljišta za redovnu upotrebu objekta i formiranja građevinske parcele»!

Skupština Grada Vranja će ovaj «predlog rešenja» sigurno potvrditi na svom zasedanju u četvrtak 10. juna.

S. Kostić  • Ostavi komentar