GFC IX – Blood REVENGE: Glavna BORBA VEČERI između Carića i STANKOVIĆAU glavnoj borbi večeri na MMA turniru koji će se održati u Bujanovcu, 26. avgusta, „GFC IX – Blood Revenge“ odigraće se između Ivana Carića i Stefana Pit Stankovića. Ovaj meč biće ujedni i sedmi profesionalni meč na ovom turniru.

Gostujući borac, Ivan Carić dolazi iz MMA kluba TIM 300 Bač, dok će Stefan Stanković nastupati za Gladiators team Vranje.Carić dolazi iz mesta Bač, njegov profesionalni skor u borbama je jedna pobeda i tri pozara. Do sada se borio u Beču na turniru „Vendeti“ i na turnirima u Cirihu. Pored MMA, Carić se borio i kao profesionalni bokser.

Stefan Pit Stanković izjavio je da ne želi da prekine pobednički niz i da nikada nije bio u boljoj formi. Stanković je do sada „odradio“ 15 profesionalnih borbi. Podsećamo, Stefan Pit Stanković borio se protiv UFC borca Aleksandra Volkova, a njegov nokaut na MMA turniru Tesla ostao je upamćen na ovom takmičenju.Stefan je poznat kao borac koji nikad nije birao protivnike i spreman je da pred svojim navijačima odnese pobedu, rekao je Miloš Kostić – organizator MMA turnira GFC.

Borba ce se održati u kategoriji do 93 kilograma.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar