Afera FALSIFIKAT: Stigla i TUŽBA za raskid kupoprodajnog UGOVORAOsnovnom sudu u Vranju dana 17. maja ove godine predata je tužba Dragane Cvetković, ćerke Čedomira Cvetkovića iz Vranjske Banje čiji je potpis falsifikovan na zapisniku o saslušanju suseda, za raskid kupoprodajnog ugovora o otuđenju školskog dvorišta u Vranjskoj Banji između Banjčanina Velimira Bulatovića i Grada Vranja.

Portal InfoVranjske.rs je o podnetoj tužbi obavestila Dragana Cvetković, čerka Čedomira Cvetkovića čiji je potpis falsifikovan na zapisniku o saslušanju suseda, dokumentu Grada Vranja koji je Bulatoviću omogućio kupovinu školskog dvorišta u Vranjskoj Banji.Tuženi su Grad Vranje i Velimir Bulatović, ja sam u svojstvu tužilje, a tužbu je napisao moj punomoćnik, advokat iz Vranja Igor Zlatković i u sredu 17. maja predao u Osnovni sud u Vranju, rekla je za portal Dragana Cvetković.

Cvetkovićeva je informisala „da je od Višeg javnog tužilaštva u Nišu, Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije, dobila kopiju kupoprodajnog ugovora“.

VJT u Nišu je pozitivno odgovorilo na moj zahtev za pristup informacijama od javnog značaja i prosledilo mi kopiju kupoprodajnog ugovora o otuđenju školskog dvorišta koji su sačinili Grad Vranje, kao prodavac, i Velimir Bulatović kao kupac, navodi Dragana Cvetković.

Po njenim rečima, „tužba se podnosi za utvrđenje ništavnosti ugovora o kupoprodaji školskog dvorišta“.

Priznanjem Mirjane Mladenović, službenice Gradske uprave, da je sinu Velimira Bulatovića, poslaniku Slaviši Bulatoviću dala nepotpisan zapisnik o saslušanju suseda, koji joj je on vratio sa navodnim potpisom suseda Čedomira Cvetkovića, mog oca koji se u to vreme nalazio u Onkološkoj bolnici na terapiji, utvrđena je nevalidnost tog dokumenta, što je osnova za naš tužbeni zahtev, objašnjava Dragana Cvetković.

Podsećamo, rešenjem Skupštine Grada Vranja od 10. juna 2021. godine Grad Vranje je otuđio deo školskog dvorišta u Vranjskoj Banji, a jupac je bio Velimir Bulatović, nastavnik banjske škole u penziji.  1. Marina 18/05/2023
  2. Selena 18/05/2023
  3. STEVCA 18/05/2023
  4. Trajko 18/05/2023
  5. Maša 18/05/2023
  6. Pera Mitić 19/05/2023
  7. Miljana 19/05/2023
  8. Prdulja 20/05/2023

  Ostavi komentar