Cvetković – „Afera Falsifikat“: Priznanje M. Mladenović jasno pokazuje da je BULATOVIĆ nalogodavac (VIDEO)Dragana Cvetković, novinarka rodom iz Vranjske Banje, ćerka Čedomira Cvetkovića, nastavnika u penziji, čiji je potpis falsifikovan na zapisniku o saslušanju suseda, saopštila je na konferenciji za medije pored kuće poslanika Slaviše Bulatovića „da je službenica Gradske uprave Mirjana Mladenović u postupku tužilačke istrage rekla da je nepotpisani zapisnik dala na ruke poslaniku Slaviši Bulatoviću“.

U dokumentu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije, Mladenovićeva je rekla da je poslanik Bulatović njoj vratio potpisani zapisnik, dakle, sa potpisom mog oca koji je u to vreme bio na lečenju na Onkološkoj klinici u Beogradu, informisala je novinare Dragana Cvetković.Po njenim rečima, „priznanjem Mirjane Mladenović jasno je da je poslanik Bulatović nalogodavac“.

To je i logičan zaključak, jer je porodici Bulatović bila neophodna saglasnost moje porodice koju nije dobio, to smo kategorično odbili, pa je usledio falsifikat potpisa mog oca na zapisniku o saslušanju suseda , objasnila je Cvetkovićeva.FOTO InfoVranjske.rs – Dragana Cvetković

Novinarka rodom iz Vranjske Banje koja živi i radi u Ženevi u Švajcarskoj, bez uzmaka postavlja pitanje aktuelnoj vlasti.

Da li je poslanik Bulatović iznad, jači od zakona ove zemlje, ovim falsifikatom politika je porazila pravosuđe, što Grad Vranje i gradonačelnik nisu smeli da dozvole, pa su odgovorni i Dušan Aritonović, načelnik Gradske uprave, i Dragan Mihajlović, rukovodilac Odeljenja za urbanizam i imovinsko-pravne poslove, potencira Dragana Cvetković.

Ona je na kraju napomenula „da je izveštaj VJT u Nišu, Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije, ohrabrujući“.

Očekujem da institucije štite zakonitost i da niko ne može da bude izvan zakona, pa ni narodni poslanik Bulatović“, smatra Dragana Cvetković.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Sandra 01/11/2022
  2. Jelena 01/11/2022
  3. Soko 01/11/2022
  4. Miki 01/11/2022
  5. Бањка 01/11/2022
  6. drejer 01/11/2022
  7. trte 01/11/2022
  8. 3m 02/11/2022

  Ostavi komentar