Afera falsifikat: Bulatovići u svojstvu SVEDOKAViši sud u Nišu u rešenju KPP Po4. br. 21/22 od petog septembra ove godine Slavišu Bulatovića, poslanika i predsednika Gradskog odbora SNS u Vranju, njegovog oca Velimira, pnezionisanog prosvetnog radnika, i Čedomira Cvetkovića, penzionisanog prosvetnog radnika iz Vranjske Banje, sve navedene tretira kao svedoke u predmetu vezanom za aferu falsifikat.

U obrazloženju ovog rešenja, sudija ovog suda za prethodni postupak Bojan Vujačić navodi činjenice sa saslušanja službenice Gradske uprave u Vranju Mirjane Mladenović, osumnjičene za falsifikovanje službene isprave, zapisnika o saslušanju suseda, Čedomira Cvetkovića, koje mogu da izmene tretman Slaviše Bulatovića u ovom predmetu.Prilikom saslušanja Mladenovićeve u postupku tužilačke istrage u Višem javnom tužilaštvu u Nišu, ona je priznala „da je sačinila službenu ispravu neistinite sadržine, jer Čedomir Cvetković tom prilikom nije bio prisutan i nije dao izjavu takve sadržine“.

Mladenovićeva je dalje izjavila da je tu izjavu dala Slaviši Bulatoviću na ruke, koji joj je kasnije vratio potpisanu, tvrdeći da je potpisao Čedomir Cvetković.Supruga Čedomira Cvetkovića Javorka Cvetković dala je izjavu da 26. novembra 2020. godine njen suprug nije boravio u Vranju i Vranjskoj banji i da nikada nije dao izjavu niti bilo šta potpisao komšiji Bulatoviću, jer sa njima godinama ne razgovara, piše u gore navedenom rešenju.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Vasko Zabata 11/11/2022
  2. Buba 11/11/2022
  3. no comment 11/11/2022
  4. Raja 12/11/2022
  5. Dejan 12/11/2022

  Ostavi komentar