Zona Jug: Hančani slavili u Banji

Eko Taxi Vranje

Šesto kolo Zone „Jug“ obeležila su dva derbija Pčinjskog okruga, u prvom je Morava iz Vladičinog Hana slavila u Vranjskoj Banji, dok su Nebeski anđeli i Trnovac susret u Bazi „Jug“ okončali miroljubivim rezultatom.Iskusna i kvalitetna ekipa Morave pobedila je mlad i neiskusan tim Vranjske Banje sa 3:0 i sa 13 osvojenih bodova našla se na visokom četvrtom mestu, dok su Banjčani na 15. poziciji bez bodova.

U narednom sedmom kolu, Morava u Vladičinom Hanu dočekuje Nebeske anđele, a Vranjsku Banju očekuje teško gostovanje u gornjoj Stopanji, gde igra sa domaćim jedinstvom, liderom na tabeli Zone „Jug“ sa 16 bodova.

Tim Vojske Srbije, Garnizona Vranje, Nebeski anđeli na svom stadionu u Bazi «Jug» kod Bujanovca igrali su sa timom Trnovca nerešeno 2:2, „Anđeli“ su ostali na devetoj poziciji na tabeli sa šest bodova, dok su Trnovčani sedmi sa osam bodova.

Nebeski anđeli u narednom sedmom kolu gostuju hanskoj Moravi, a Trnovac dočekuje Pustu Reku iz Bojnika koja je osma na tabeli sa sedam bodova.

Jablanica je u Medveđi pobedila Alakince rezultatom 3:1, pa su Alakinčani i dalje u donjem delu tabele, na 10. mestu sa šest bodova.

Alakince u sedmom kolu na svom stadionu dočekuje ekipu Radana iz Lebana, šestoplasirani tim sa 10 bodova.  • Ostavi komentar