Zona Jug: Dva derbija Pčinjskog okruga (Tabela)Šesto kolo Zone „Jug“ obeležiće dva derbija Pčinjskog okruga, Nebeski anđeli dočekuju Trnovac, a Vranjska Banja je domaćin hanskoj Moravi.Nebeski anđeli su domaćini Trnovcu, „Anđeli“ su na 10. mestu na tabeli sa pet bodova, a Trnovčani se sedmi sa sedam bodova.

Susret između Nebeskih anđela i trnovca igra se u subotu 25. septembra na stadionu u Bazi „Jug“ kod Bujanovca i počinje u 15,30 sati.

Vranjska Banja ima težak meč sa Moravom iz Vladičinog Hana, Banjčani su bez osvojenog boda na 15. poziciji na tabeli, a Hančani na četvrtom mestu sa 10 bodova.

Utakmica između Vranjske Banje i Morave igra se na stadionu kraj železničke pruge u nedelju 26. septembra i počinje u 15,30 sati.

Alakince gostuje u Medveđi gde će imatu duel sa domaćom Jablanicom, Alakinčani su na devetom mestu na tabeli sa šest bodova, a tim iz Gornje Jablanice je na trećoj poziciji sa 11 bodova.

Meč između Jablanice i Alakinca igra se na stadionu u Medveđi u nedelju 26. septembra i počinje u 15,30 sati.  • Ostavi komentar