Zona „Jug“: Derbi Jablanici, okrug „Anđelima“Derbi četvrtog kola Zone „Jug“ u Medveđi između domaće Jablanice i Morave iz Vladičinog Hana pripao je domaćoj ekipi, a u derbiju Pčinjskog okruga u Vranjskoj Banji između domaćina i Nebeskih anđela bolji su bili „Anđeli“, jedini zonaš sa juga Srbije koji je zabeležio pobedu.

Jablanica je u Medveđi pobedila hansku Moravu sa 1:0, pa su hančani pali na peto mesto na tabeli sa sedam bodova.U narednom petom kolu, Morava u Vladičinom Hanu igra još jedan derbi kola, sa ekipom Radana iz Lebana koji na tabeli Zone „Jug“ zauzima treću poziciju sa 10 bodova.

Vranjska Banja je na svom stadionu kraj železničke pruge izgubila susret sa nebeskim anđelima rezultatom 0:2, pa je na 15. mestu na tabeli bez bodova.Ilustracija FOTO promo

U narednom petom kolu, Banjčani igraju u gostima protiv Trnovca koji je na 10 poziciji sa četiri boda, dok „Anđeli“ na svom stadionu u Bazi „Jug“ kod Bujanovca dočekuju Pustu Reku iz Bojnika, tim koji je na 12. mestu sa četiri osvojena boda.

Čekmin je na svom stadionu ubedljivo savladao Alakince sa 4:0, pa su Alakinčani na osmom mestu na tabeli sa pet bodova.

U narednom petom kolu Alakince je domaćin ekipi Plantaže iz Donje Stopanje koja je na 11. poziciji na tabeli sa četiri osvojena boda.

Radan je u Lebanu pobedio tim Trnovca sa 3:1, pa su Trnovčani posle ovog kola deseti na tabeli sa četiri boda, a u narednom petom kolu dočekuju Vranjsku Banju.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar