ZELENI Trgovište: Političke LAŽI Nenada Krstića

Eko Taxi Vranje

Opštinski odbor Evropske zelene partije u Trgovištu reagovao je saopštenjem na izjave Nenada Krstića, bivšeg poslanika i ranijeg predsednika opštine Trgovište, aktuelnog predsednika OO SNS u ovom mestu, da su mu iz ove partije uputili „zastrašujuće pretnje.Saopštenje OO EZP u Trgovištu prenosimo u celosti i bez izmena.

OO EZP u Trgovištu saopštava povodom jučerašnje objave u Informeru da je sa naše strane na FB profilu EZP upućena „zastrašujuća pretnja ubistvom Nenada Krstića Žuće“, da u spornoj objavi Krstić nigde nije pomenut imenom i prezimenom, te da je time zloupotrebio list Informer kako bi nas lažno optužio i time privukao medijsku pažnju i obmanuo javnost.

Da bi bio što ubedljiviji, Krstić nas je prijavio Policijskoj stanici u Trgovištu, pa ovim putem saopštavamo da to nije tačno, jer ni u jednom objavljenom statusu na društvenoj mreži nismo objavili ništa preteće, posebno, nismo nigde pomenuli Nenada Krstića.

Trgovište je malo mesto u kome se često među ljudima u međusobnoj komunikaciji koriste izrazi „rođo“ ili „rođače“, jedni druge tako oslovljavamo, pa zato ne vidimo razlog zbog kojeg se Nenad Krstić Žuća pronašao u nekoj od objava na našem FB profilu.

Pretpostavljamo da je to učinjeno smišljeno, iz političkih razloga, a što se ne događa prvi put, ne samo da nas prijavljuje Policijskoj stanici u Trgovištu, već i da nas prijavljuje za krivična dela koja nismo učinili, pa su odbačena kao neosnovana.

Zato smo ubeđeni da je pravi razlog političkih laži Nenada Krstića što se OO EZP u Trgovištu osim za zaštitu životne sredine, bori i za društvene promene i demokratizaciju političkog života i političke scene, zbog čega smo u statusu opozicije, piše u saopštenju OO EZP u Trgovištu koje je potpisala predsednica OO Valentina Nikolić.

NIV  1. Slobodan 22/09/2022
  2. Bora Stankovic 22/09/2022
  3. a bre učitelje ... 22/09/2022
  4. Mehanicar 22/09/2022
  5. Ljuba 22/09/2022
  6. Šop 22/09/2022
  7. Donje Vranje 22/09/2022
  8. Lopovi 22/09/2022
  9. Блам 22/09/2022

  Ostavi komentar