Zavetnici: Obeveštavamo TELEVIZIJE u Vranju da su raspisani IZBORI

Eko Taxi Vranje

GrO Zavetnika obratio se javnosti saopštenjem. Portal InfoVranjske.rs saopštenje prenosi u celosti i bez dadatnih izmena.

Gradski odbor Srpske stranke Zavetnici u Vranju želi da obavesti sve televizije i radija u gradu da su raspisani parlamentarni i predsednički izbori u Srbiji!Kampanja je uveliko u toku! Ako niste znali ili niste obavešteni raspitajte se ili pogledajte vranjske portale koji uveliko prate dešavanja, objavljuju saopštenja i pišu o aktivnostima svih stranka u kampanji.

Jedino ako mislite da je praćenje samo vladajućih stranaka pravovremeno,istinito i objektivno informisanje Vaš zadatak,onda ste potpuno u pravu,ali samo iz Vašeg ugla!

Realnost je sasvim drugačija! Želim da Vas podsetimo da se u velikom obimu finansirate iz sredstava koja se izdvajaju iz budžeta grada Vranja, koji,gle čuda, pune svi građani Vranja, koji žele da čuju stavove,mišljenja i ideje svih stranaka,a ne samo vladajućih.

Na Vašim televizijama i radijima nema vesti o aktivnostima opozicionih stranaka,emisija u kojima bi bili suočeni stavovi različitih stranaka,nema ničega što bi potvrdilo da se radi o višestranačkim izborima,kao u stara dobra i medijski slobodna vremena.

Ovako se izveštavalo u vreme druga Tita, kada je postojala jedna stranka, jedno mišljenje i jedan Vođa! 

Stoga predlažemo, a na Vama je da prihvatite ili ne, da čim se obavestite da je u toku predizborna kampanja, u vaše programske šeme uvrstite gostovanja svih predloženih kandidata za poslanike sa svih proglašenih lista, njihovo međusobno sučeljavanje, kako bi građani Vranja mogli da ih čuju,vide, da steknu utisak o njima, njihovim programima i ideologiji, te na kraju biraju po svom nahođenju za onu listu koja im uliva najveće poverenje.   

Sigurni smo da se sećate onih vremena kada se to tako radilo,jer su mnogi od Vas u tome učestvovali,te da će ovo naše podsećanje biti shvaćeno kao podsticaj na osvežavanju  pamćenja i vraćanju na dobre stare običaje.    1. Ice 12/03/2022

    Ostavi komentar