Zavetnici: Ko je odlučio da uništi Dinamo?GrO Srpske stranke Zavetnici objavili su saopštenje za javnost. Saopštenje prenosimo u celosti i bez dodatnih izmena. Stavovi iznešeni u ovom saopštenju nisu stavovi portala i portal neodgovara za navode u njemu.

Gradski odbor Srpske stranke Zavetnici izražava duboku zabrinutost zbog posledica koje svojim delovanjem prouzrokuje aktuelna vlast u Vranju!Kompanija Geoks je pobegla iz Vranja, kada je potrošila 9.000EU subvencija po radniku,koje je dobila od naših para iz budžeta Srbije, i ostavila na cedilu preko 1200 radnika,a da lokalna samouprava do danas nije ništa preduzela.

Nakon toga je otvorena kriza sa radnicima Sportskog saveza, koja traje i ne nazire joj  se kraj, jer im se ne isplaćuju plate, zdravstvene knjižice im nisu overene,štrejkuju više meseci, ali to nikoga ne brine!Vrhunac je odnos prema fudbalskom klubu Dinamo, brendu Vranja od 1947 sa kojima se identifikuje svaki rođeni Vranjanac i ljubitelj sporta.

Maćehinski odnos prema ovom klubu doveo je do toga da Dinimo istupi iz lige,jer nije u mogućnosti da servisira ni tekuće troškove.

U godini kada srpski fudbal doživljava procvat kvalifikacijom reprezentacije na svetsko prvenstvo,vranjski fudbal tone i beleži svoje najcrnje dane zahvaljujući inatu lokalnih moćnika.

Ko je odlučio da uništi Dinamo,da ponizi građane Vranja koji su odrastali uz ovaj klub, decenijama navijali za njega, živeli za dan kada ovaj klub igra, ponosili se njegovim ulaskom u prvu ligu, pratili ga i kada mu nije išlo? Ko?

Gospodo iz vlasti nemate pravo na lični hir kada je ovaj brend Vranja u pitanju!

Pitamo se da li je rupčaga koju ste iskopali u ulici Stefana Prvovenčanog priprema za izgradnju olimpijski bazena i formiranje vaterpolo kluba ili još jedna potvrda Vaše nesposobnosti? 

Stoga Vas kao Boga molimo nemojte nište da počinjete,n emojte ništa da radite do izbora 03.04.2022. jer tako nećete moći nikakvu štetu da načinite ovom gradu, budući da sve čega ste se dotakli ste upropastili,unazadili i uništili!

Saopštenje je potpisao predsednik Gradskog odbora Srpske stranke Zavetnici u Vranu, Vuk Nikolić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Ucitelj 11/02/2022
    2. Če Gevra 11/02/2022
    3. Coce 11/02/2022
    4. Гага 12/02/2022

    Ostavi komentar