Vranjski advokati POTPUNO obustavili radAdvokati u Vranju drugi dan ne rade i solidarišu se sa svojim kolegama u Beogradu i čitavoj Srbiji u znak protesta protiv stava Vrhovnog kasacionog suda o naknadi troškova obrade kredita banaka.

Drugog dana obustave rada sve kancelarije vranjskih advokata bile su zaključane, čak i dve u kojima su advokatski pripravnici završavali svoje poslove, ali bez kontakata sa klijentima.Septembarski protest advokata FOTO Info Vranjske

Info Vranjske su naročito proveravale kancelarije advokata članova SNS, ali su i one bile zaključane, a njihovih vlasnika nije bilo na poslu.

ŠTRAJK vranjskih advokataDelimo sudbinu naroda

Advokati Vranja su i ovog puta bili dosledni u solidarnosti sa svojim kolegama širom Srbije i ispoštovali su odluku Advokatske komore Srbije o obustavi rada zbog kontraverznog stava Vrhovnog kasacionog suda koji je time zaštitio interese „bankarske mafije“.

Podsećamo, više od 70 vranjskih advokata od ukupno 100, koliko ih ima u Vranju, pre mesec i po dana je prisustvovalo protestu ispred Osnovnog suda zbog stava Vrhovnog kasacionog suda.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Štrajkbreheri 21/10/2021
    2. Ha ha ha 21/10/2021

    Ostavi komentar