Aktivizam i mladi

Učenici iz BUJANOVCA posetili ŠPANIJUOsnovna škola Branko Radičević iz Bujanovca, učestvovala je sa šestoro učenika i sa svojim nastavnicima u projketu Erasmus Plus “Motivation III – 21st century students”.

Učenici OŠ “Branko Radičević” imali su prilike da se upoznaju sa svojim vršnjacima iz Poljske, Španije, Rumunije I Turske.Prvog dana mobilnosti učesnici iz OŠ “Branko Radičević”  posetili su školu domaćina. Nakon uvodnog obraćanja direktorke škole, dan se nastavio predstavljanjem škola i njihovih zemalja. Nakon toga, upriličen je svečani prijem u opštini gde je sve učesnike primio predsednik opštine. Učenici su u nastavku dana obišli grad i upoznali se sa bogatom istorijom i tradicijom ovog dela Španije, stoji u saopštenju OŠ Branko Radičević iz Bujanovca.

Prema rečima predstavnika ove škole “najvažnije od svega je što će učenici kroz ovaj projekat upoznati sebe, pomeriti svoje granice, postaviti nove ciljeve i stvoriti nove ideje uz brojne uspomene i iskustva vredna za ceo njihov budući život.Podsećamo  Erasmus+ je najveci program Evropske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport.

MSB

Fotografije objavljene u ovom tekstu su vlasništvo Osnovne škole „Branko Radičević“ iz Bujanovca.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar