Ubijeni u Lopardincu pogođen čak OSAM PUTAU Višem javnom tužilaštvo u Vranju u ponedeljak je saslušan Srđan Stojković (46) iz sela Lopardince koji je ubio svog komšiju Srbu Janjića (65), a zatim se nakon par sati nakon zločina predao policiji, pišu Novosti.

Kako je „Novostima“ potvrđeno u Višem javnom tužilaštvu u Vranju, osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem.Njemu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Obavljena obdukcija pokazala je, kako nezvanično saznajemo, da je bilo čak osam rana od patrona na telu ubijenog Janjića, te da je čovek preminuo na licu mesta.Sa laica mesta FOTO Info Vranjske

Nakon što je pucao u komšiju Srđan je, podsećamo, bacio eksplozivnu napravu na porodični dom Janjića, a osim materijalne štete lakše je povređena ćerka ubijenog.

Srđan je, kako su za „Novosti“ ispričale komšije, od ranije poznat policiji, čak je jedan period proveo u zatvoru zbog brojnih krivičnih dela.

Važio je za „problematičnog“ čoveka u Lopardincu koji je stalno potezao oružnje koje je držao u ilegalnom posedu, pišu Novosti.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar