TRGOVIŠTE među 20 najsiromašnijih: Podrška VUČIĆU nikad VEĆA

Eko Taxi Vranje

Prema pisanju portala NOVA.rs opština Trgovište spada u 20 najsirmošanijih mestu u Republici Srbiji.

Na izborima održanim 3. aprila, 2022. godine, Srpska napredna stranka i predsednički kandidat Aleksandar Vučić dobili su rekordnu podršku građana ovog mesta.Marko Krstić predstavnik Narodne stranke u opštini Trgovište tvrdi da ovo mesto spada u grupu devastiranih i da se Trgovište ubraja u grupu nedovoljno razvijenih mesta sa najnižom prosečnom zaradom.

S obzirom da je sama Opština Trgovište u ekonomskom i privrednom smislu veoma siromašna (ne rade nekadašnji giganti poput Pčinje, Koštane pa čak Simpo i Jumko više nisu kao nekada), onda je sam narod doveden na rub egzistencije.

Opština Trgovište u ekonomskom i privrednom smislu je veoma siromašna, ovde ne rade više ni nekadašnji giganti poput Pčinje i Koštane, pa je i sam narod doveden na rub egzistencije. Ovde svako traži posao i onda je lako manipulasati građanima, tvrdi Krstić.

Marko Krstić, Narodna stranka Trgovište

Krstić za portal InfoVranjske.rs tvrdi da je se u Trgovištu vode principom „Dovede ih do prosjačkog štapa i do patnje i onda je lako manipulisati i upravljati njima“.

E na tom principu vlada SNS u Trgovištu, tako što se iz ogromnog budžeta koji imamo unazad pet godina i to 760 miliona dinara na godišnjem nivou, negde oko 120 miliona dinara se odvaja za davanje ljudima ugovora na određeno vreme, PP ugovora u javnim preduzećima i opštinskoj upravi, tvrdi Krstić.

Podsećamo, iako je u nedelju bila i sahrana poginulog rudara iz rudnika „Soko“, to nije sprečilo lokalnog vođu SNS-a u Trgovištu Nenada Krstića Žuću da slavi izbornu pobedu sa trubačima.

Pored toga, podsećamo i da je predsednica opštine Trgovište, Miljana Zlatković – Stojanović iskoristila državni i opštinski sajt radi kampanje Srpske napredne stranke u ovom mestu.

Pored Trgovište na mapi najsiromašnijih mesta nalaze se i Vladičin Han, Bujanovac i Preševo.

NIV  1. Ццц! 08/04/2022
  2. kalimero 08/04/2022
  3. Samo starlete srbiju spasavaju 08/04/2022
  4. Jes 08/04/2022
  5. Bugarin bosilegrad 08/04/2022
  6. Đon obraz 08/04/2022

  Ostavi komentar