Trgovište dobilo PREDSEDNICU: MEDICINSKA sestra na čelu OPŠTINENa današnjoj sednici Skupštine opštine Trgovište, izabrana je nova predsednica ove opštine. Za predsednika Opštine Trgovište izabrana je Nataša Manasijević sa liste „Aleksandar Vučić – Trgovište ne sme da stane“. Ona će biti tek druga žena koja će obavljati funkciju predsednika Opštine Trgovište.

Prema saznanjima portala InfoVranjske.rs Manasijevićeva je strukovna medicinska sestra. . Portal InfoVranjske.rs saznaje da je Manasijevićva sestra od strica dojučerašnjeg predsednika Privremenog organa Opštine Trgovište i akutelnog poslanika u Beogradu – Nenada Krstića Žuća.Dok je za zamenika predsednika Opštine Trgovište izabran Bratislav Krstić, takođe iz redova Srpske napredne stranke u ovom mestu.

Za članove veća izabrani su Biljana Stojanović, Stefan Trajković, Dragan Jovanović i Marjan Petković iz redova Srpske napredne stranke sa liste „Aleksandar Vučić – Trgoviše ne sme da stane“.Portal InfoVranjske.rs saznaje da je jedno mesto u veću ostalu prazno. Za opštinskog pravobranilaca izabran je Marko Stefanović, a njegov zamenik biće Stefan Anđelović.

Rasprava u Skupštini opštine Trgovište trajala je preko dva sata, a za govornicom su se smenjivali Marko Krstić, Srboljub Zlatković iz redova opozocije, a od strane naprednjaka „najglasniji“ bio je Krstić Nenad. Ostali članovi liste naprednjaka nisu učestvovali u diskusiji.

Mesto zamenika predsednika Skupštine Opštine Trgovište ostalo je upražnjeno.

BONUS VIDEO: Trgovište – POSLEDNJA PRIČA

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Suza 06/03/2024
  2. Mara 06/03/2024
  3. Cirkus 07/03/2024
  4. Zdravstvenih radnik 07/03/2024
  5. za cirkus 07/03/2024
  6. Slađana 07/03/2024
  7. Alien 10/03/2024

  Ostavi komentar