Trebešinje dva meseca bez vode!?Oko 800 stanovnika Trebešinja, osam kilometara udaljenog od Vranja, već dva meseca ima velike probleme sa vodosnabdevanjem, saznaju InfoVranjske iz izvora u ovom vranjskom selu.

U problemu je i vodosnabdevanje Trebešinjčana sa lokalnim gravitacionim vodovodom i individualnim bunarima zbog suše, ali i sa delom ovog sela koje je na gradskoj vodovodnoj mreži.Nemamo dovoljno vode za domaćinstva i za stoku, problemi su veliki, ali nas Grad ne zarezuje, pa i sami ne znamo kako ćemo da izađemo iz ove muke – jadaju se Trebešinjčani.

Trebešinje FOTO Info Vranjske

Žitelji ovog sela se nadaju «da se ovoga puta ne radi o kažnjavanju Trebešinjčana zbog izjašnjavanja na lokalnim izborima u junu 2020. godine».Mnogi sumnjaju da nam se gradska vlast na čelu sa SNS sveti što smo se većinski opredelili za Srpsku desnicu. Nisam do kraja siguran da se radi o tome, ali sam pod sumnjom od jula ove godine kada smo imali velike probleme sa snabdevanjem elekrtičnom energijom, sve to nije slučajno – skeptičan je i nepoverljiv izvor portala iz Trebešinja.

Vlast KAŽNJAVA celo selo jer je glasalo protiv SNS-a

NEM ERTEM neradovački: Savez vojvođanskih Mađara TREĆI na parlamentarnim izborima u Vranju!!!

Trebešinjčani ipak priznaju «da ih je Grad uvažio ovog leta».

Došli su gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i predsednik PUPS-a Milan Krkobabić i obećali rekonstrukciju zadružnog doma i formiranje poljoprivredne zadruge, ali je sve to još uvek na kratkom štapu, vlast ne zaboravlja naše opredeljenje na poslednjim lokalnim izborima – kažu stanovnici ovog sela.

Zato se na kraju i pitaju, «šta bi se tek loše dešavalo da smo glasali za «Mađare» kao Neradovčani»??

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Princip 10/09/2021
    2. Vojča 10/09/2021
    3. Dragan 10/09/2021

    Ostavi komentar