Vlast KAŽNJAVA celo selo jer je glasalo protiv SNS-aOd izbora nije prošlo ni mesec dana, a meštani Gornjeg Trebešinja već gorko žale što su listom ustali protiv SNS-a.Naime, Gornje Trebešinje je jedino selo u vranjskoj okolini u kome je pobedila Desnica (i to bez glasanja za Mađare), pa sad, veruju meštani, taj njihov izbor, za primer ostalima, dolazi na naplatu.

Selo je glasalo za Desnicu, to je naše pravo, ali niko nema pravo da nam radi to što nam sada radi – vajka se jedan od meštana.Prema njegovoj priči, u Gornjem Trebešinju struja nestaje bar dvadesetak puta dnevno, iznenada i bez ikakve najave, a noću je nema od ponoći do jutra.

Ako je kvar, popaviće se, ali, kako nije bio kvar do sad, nego baš sad, kad smo listom glasali protiv SNS-a? Pa ovo li je slobodna zemlja, ili Samo narednjačka Srbija? Želimo da živimo kao sav normalan svet, ali nam jednosavno ne da vlast – ubeđen je sagovornik Info Vranjskih.

Ko glavni dokaz da su u pravu meštani koriste činjenicu da je njihovo selo – parnjak, Donje Trebešinje, uredno snabdeveno strujom, iako je daleko desetak metra.

Pa kvar li samo za nas važi – pitaju se oni gornji Trbešinjčani.

Na kraju, samo im Distribucija može normalizovati struju, ali, pitanje je – mora li baš ovako?

I, ako baš mora, mora li ovoliko?

SSB

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar