TASIĆ, STOJMENOVIĆ i ĐORĐEVIĆ kandidati za NARODNE POSLANIKETroje kandidata za narodne poslanike ispred stranke „Zeleno – Levi front“, rodom iz Vranja i Bujanovcu našli su se na visokim pozicija izborne liste „Srbija protiv nasilja“.

Stefan Tasić, Natalija Stojmenović i BIljana Đorđević koju su osnovno i srednje obrazovanje završili u Vranju, na republičkim izborima izlaze kao kandidati iz Beograda.

Najbolje kotirana je BIljana Đorđević, rodom iz Bujanovca, koja je 11. na listi „Srbija protiv nasilja“. Biljana Đorđević je docent na Fakultetu političkih nauka. Podsećamo, Đorđević je obavljala funkciju narodnog poslanika u Skupštini Srbije.

Na poziciji broj 31. našla se Natalija Stojmenović, koja je završila osnovnu školu i Gimnaziju „Bora Stanković“ u Vranju. Stojmenović je rođena 1995. godine u Vranju. Podsećamo, Stojmenović je obavljala funkciju odbornika u Skupštini grada Beograda.

Poslednji „južnjak“ među Beograđanima je Stefan Tasić, rođen 1994. godine u Vranju. On je završio OŠ“ Jovan Jovanović Zmaj“, i Gimnaziju „Bora Stanković“ u Vranju. Nakon toga nastavio je svoje školovanje u Beogradu i inostranstvu. Tasić je zauzeo 101. mesto kao predstavnik Zeleno – levog fronta.    1. Tričko Prvi 09/11/2023
    2. joca 10/11/2023

    Ostavi komentar