Super liga: Radnik promovisao novog treneraSurdulički Radnik u 9. kolu Super lige dočekuje Vojvodinu iz Novog Sada, ekipu koja je u dosadašnjem toku šampionata u istom položaju kao i Surduličani, dva kluba dele devetu i 10. poziciju sa devet osvojenih bodova.

Smena u Radniku: Đorđević menja BondžulićaU taboru surduličkog superligaša promovisali su novog trenera Dušana Đorđevića, kojeg je predstavio Darko Gašić, sportski direktor.

Čast je i zadovoljstvo što smo doveli Dušana Đorđevića, čiji rad pratimo nekoliko godina. Skorašnji rezultati u Čukaričkom dovoljno govore o njegovom radu i velikom iskustvu. Na nama u Radniku je da obezbedimo uslove za rad i damo vremena ovom stručnjaku koji dolazi u naš klub motivisan i spreman da se suoči sa svim problemima – istakao je Gašić.Đorđević FOTO Info Vranjske

Novi šef struke u Radniku Dušan Đorđević je prijatno iznenađen organizacijom kluba.

Organizacija kluba i komunikacija sa svima je na visokom nivou, što pokazuje velike ambicije Radnika. Probasću da u najkraćem mogućem roku ostvarim svoje ideje sa ciljem da igramo žestoko i napadački. Sada čekamo Vojvodinu, a zatim nam sledi susret sa TSC i gostovanje na Banovom brdu sa Čukaričkim – najavio je Đorđević.

Radnik će meč sa Novosađanima početi u sledećem sastavu: Ranđelović – Bogdanovski Radmanaovac Jokić Stojanović – Oreščanin Biber – Lukić Subotić Spasić – Milovanović.

Utakmica između Radnika i Vojvodine igra se u petak 17. septembra u 19 sati.

Sportski direktor Darko Gašić, u reagovanju na izjave smenjenog trenera Igora Bondžulića, poručio je «da Bondžulić nije smenjen, već je unapređen klub».

Bondžulić: Perfidna igra Gašića

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar