Bondžulić: Perfidna igra GašićaIgor Bondžulić, smenjeni trener surduličkog superligaša radnika, izjavio je za Sportski žurnal «da je smenjen jer nije hteo da igra po pravilima sportskog direktora Darka Gašića».

Trpeo sam Gašićeve opstrukcije od starta, na kraju je «servirao» priču Novici i Stanislavu Tončevu o meni. Da se razumemo, sa ljudima iz klupskog vrha imao sam korektne odnose i njednom rečju ne umanjujem njihov značaj u izgradnji jakog Radnika. Tužno je na šta je sve Gašić spreman, uporno je i perfidno radio na mojoj smeni od prvog dana – rekao je Bondžulić.Bivši trener Radnika svoju smenu ocenjuje kao «skandal u koji ne može da veruje».

Ne mogu da verujem posle svega što se desilo, ostavio sam Radnik u sredini tabele, a dva poraza u sedam kola nikako ne mogu da budu razlog smene, zabeležili smo dve pobede i tri remija, saradnja sa igračima je bila odlična – kaže razočarani Bondžulić.Smenjeni trener otkriva «da saradnju sa Gašićem nije imao ni kada je bio pomoćnik Simi Kruniću u Radniku».

Svako ima pravo na grešku, problem je što razlog moje smene vodi na sasvim drugu stranu, onu nesportsku. Prevario se Gašić ako je mislio da će sa mnom moći da mešetari i pravi kombinacije. Verovao sam u radnik i ambiciju da može da se plasira u gornji deo tabele, međutim, Gašić nije tako mislio – zaključuje Igor Bondžulić.

Podsećamo, Igor Bondžulić je smenjen sa mesta trenera Radnika posle dva uzastopna poraza u šampionatu Super lige, protiv Spartaka kod kuće i Napretka u gostima.

NIV

Smena u Radniku: Đorđević menja Bondžulića

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Muradin 16/09/2021

    Ostavi komentar