Stojanović gradonačelniku: Klubovima po ZASLUGAMA – A ne po POLITIČKOJ pripadnostiZoran Stojanović, predsednik Sportskog saveza Grada Vranja, u otvorenom pismu gradonačelniku Slobodanu Milenkoviću zatražio je „da gradonačelnik odigra ključnu ulogu u donošenju odluka o sportskim programima klubova i organizacija na sportskoj sceni Grada“.

Pozivamo vas da se pridružite naporima da se sportski programi u Vranju podrže u zavisnosti od zasluga i njihovog uspeha, a nezavisno od ličnih uverenja, predrasuda ili političke pripadnosti, budući da kao gradonačelnik imate ključnu ulogu da osigurate da se odluke o sportskim programima donose na osnovu merljivih rezultata, napisao je Stojanović.Sportski savez Grada Vranja se zalaže za transparentnost u radu i za to da informacije o svim odlukama koje se odnose na sport u Vranju dostupne svima, te da kao gradonačelnik podržite svaki napor i osigurate da sportski programi budu održivi i relevantni u cilju uspeha na lokalnoj sportskoj sceni, piše Stojanović.

Stoga vas pozivamo da se pridružite ovom naporu i da zajedno radimo u interesu sporta u našem gradu, a mi ćemo se truditi da naše preporuke i odluke budu zasnovane na uspešnosti u radu, a sve u interesu sveukupnih sportskih aktivnosti na sportskoj sceni Vranja, ističe se na kraju pisma Zorana Stojanovića gradonačelniku Vranja Slobodanu Milenkoviću.

Stojanović će se obratiti otvorenim pismom i većniku Grada Vranja za sport Nenadu Đorđeviću Nešiju.  1. Stefko 19/04/2023
  2. Jelena 19/04/2023
  3. Mirko 19/04/2023
  4. Adrijana 19/04/2023
  5. Stefko 19/04/2023
  6. Kole 19/04/2023
  7. Tasic 19/04/2023

  Ostavi komentar