Stanovnici Sofkine ulice: U „ambijentalnoj celini” fekalije i dalje tekuRade Krstić, stanovnik Sofkine ulice u Vranju, za portal InfoVranjske.rs reaguje na obilazak ove ulice od strane gradonačelnika Vranja u petak 30. juna upozorenjem „da fekalije i dalje teku ovom ulicom i u vremenu „Čiste Srbije” koju gospodin Slobodan Milenković promoviše”.

Vaše reči hvale za Sofkinu ulicu iritiraju nas koji živimo u ovoj ulici, jer izlivanje kanalizacije iz stare mreže ne prestaje, pa su nam fekalije u dvorištima, podrumima i garažama, a reakcije nadležnih nema. A pre nekoliko dana se izlila kanalizacija i u ulici Milunke Savić na koju izlazi naša ulica, baš pored dečjeg vrtića, napominje Krstić.Po njegovim rečima, „stanovnici Sofkine ulice su dva puta plaćali priključke na mrežu fekalne kanalizacije, ali problem stare mreže nije rešen”.

Sada nam ta mreža pravi problem, ali i ova nova koja ide prema ulici Milunke Savić zapuši cevi, pa smo nedavno imali veliku fekalnu baru na dodiru pomenute i Sofkine ulice, gde su fekalije izašle iz šahte u ulici Milunke Savić, a smrad se širio svuda, prema našoj ulici, dečjem vrtiću, medicinskoj i hemijskoj školi, Sportskom centru i naselju Kuso Blato, navodi Krstić.Rade Krstić na kraju apeluje na gradonačelnika Milenkovića i gradsku vlast da ”lepim rečima ne mogu da saniraju izlivanje fekalija iz stare i dela nove kanalizacione mreže”.

Hvalili ste gradonačelniče Baba Zlatinu pod novom kaldrmom i Sofkinu pod kockom, sve je to lepo, ali nije dobro kada poteku fekalije i ugroze ljude i njihovu imovinu za koju plaćamo porez od kojeg vi u lokalnoj samoupravi primate plate, opominje Rade Krstić iz Sofkine ulice.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Mile 01/07/2023
  2. Stočni fond 01/07/2023
  3. Ivan 01/07/2023
  4. Vodovod 01/07/2023
  5. Trajko 01/07/2023
  6. Zlatko Gavrilovic 03/07/2023

  Ostavi komentar