Sportski savez: Odložene Seoske sportske igreSeoske sportske igre na teritoriji Grada Vranja odložene su za nedelju 13. maja ove godine, obavestio je portal InfoVranjske.rs Zoran Stojanović, predsednik Sportskog saveza Grada.

Zbog dana žalosti povodom tragičnih događaja u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, odlučili smo da Seoske sportske igre odložimo za sedam dana, za nedelju 13. maja, rekao je Stojanović.

Po njegovim rečima, na planu organizacije ove mnanifestacije koja je deo Seoskih sportskih igara Sportskog saveza Srbije neće se ništa menjati.

Sve ostaje onako kako smo organizovali, mesto održavanja je Tibužde, poznati su učesnici, kao i propozicije, utvrđene su discipline u kojima će se takmičiti predstavnici vranjskih sela, pa se nadamo da će sve proteći u na najbolji način, ističe Stojanović.

Prvi čovek Sportskog saveza Grada Vranja potvrdio je i dolazak gostiju iz Beograda.

Iz Sportskog saveza Srbije, koji je nama kao njegovoj sastavnoj organizaciji na nivou Grada Vranja poverio organizaciju igara, doći će dvojica predstavnika koji su zaduženi za praćenje održavanja ove manifestacije u Tibuždu, kao i stručne sudije za pojedine discipline u kojima će se takmičiti učesnici iz vranjskih sela, potvrđuje Stojanović.

Podsećamo, sedmi maj ove godine je bio prvi termin određen za održavanje Seoskih sportskih igara na teritoriji Grada Vranja, ali je odložen zbog tragičnih događaja koji su potresli Srbiju, ali i zemlje okruženja, Evrope i sveta.    1. Koke 09/05/2023
    2. Tričko 09/05/2023
    3. Banjac 09/05/2023

    Ostavi komentar