RASKOPAVANJE – Na redu i PROLETERSKE BRIGADE: Urbanizam dao dozvolu na 30 danaPrivremena obustava saobraćaja na trasi izgradnje kanalizacione mreže u ulici Proleterskih brigada trajaće 30 kalendarskih dana tvrdi Javno preduzeće Urbanizam i izgradnja grada Vranja.

Slavoljub Stojmenović, večitit V.D. ovog preduzeća dao je saglasnost kompaniji „Millennium team“ za periodičnu obustavu saobraćaja u jednoj od najprometnijih ulica u gradu. Podsećamo, Proleterskih brigada jedna je od najvećih ulica u Vranju, koja počinje kod „Donje Kasarne“ a završava se kod Neradovačkog puta.Millennium tema dobio je dozvolu za igradnju fekalne kanalizacije ulici Proleterskih brigada 28. juna, 2023. godine.

Po završetku radova, interna komisija upravljača puta obići će deo putne infrastrukture i o svemu sačinit zapisnik. Kao i uvek do sada, građani Vranja nisu imali prilike da pogledaju dokument koji se sačinila interna komisija. Pored toga, nikada do sada nije objavljeno ko su članovi interne komisije upravljača puta u Vranju.Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Cirkus 13/10/2023
    2. Djore 17/10/2023

    Ostavi komentar