Proleterske brigade kao SAHARA: Nadležni ĆUTEU ulici Proleterske brigade u Vranju u blizini marketa Leon u toku jučerašnjeg dana, 23. juna, 2022. godine izlilo se ulje od autobusa koji se kretao u pravcu Neradovca.

Građani ovog dela grada odmah su pozvali komunalnu i saobraćajnu policiju, nakon čega je preko ulja „prebačena“ velika količina peska.Prema rečima stanovnika ovog dela grada, nije moguće utvrditi da li je bilo gore kada je po kolovozu bilo ulje ili pesak.

Dok je na ulici bilo ulje od autobusa svi automobili su krenuli da proklizavaju, a sada kada je pesak na sve strane osećamo se kao da živimo u pustinji, kaže za portal InfoVranjske.rs jedan od stanovnika ove ulice.Građani tvrdi da ni danas, a ni juče ne smeju da otvore prozore na kućama, jer kako kažu „čim prođe automobil ili autobus podigne se velika količina prašine“.

Svi automobili su ulici su beli od prašine, kapije i ograde su nam potpuno prašnjave, a od otvaranju prozora i ne razmišljamo, tvrdi sagovornice portala InfoVranjske.rs

Stanovnici Proleterske brigade očekuju od nadležnih da što pre reše ovaj problem. Ali, kao i po običaju nadležni ćute. Prebacivanje odgovornosti kao manir poslovanja svih nadležnih institucija ovog puta aktiviran je do kraja.

A građani?

Građani će kao i svim drugim ulicama živeti kako moraju. Stanovnici Proleterskih živeće u nadi da će stvar jednom biti rešene, baš kao i stanovnici Save Kovačevića, Francuske, Cara Dušana ili bilo koje druge ulice u Vranju.

Nadležni organi očigledno su zaboravili i čuvenu parolu SNS-a „Za našu decu“, baš kao što su zaboravili da se u blizi ove ulice nalazi vrtić i OŠ „Svetozar Marković“.

Zaboravili su i da je to put koji vezuje Vranje sa mnogim selima, zaboravili su sve činjenice zašto bi ovaj problem morao biti rešen.

Ali AVAJ!

To su samo ljudi i to je samo ulice, postoje mnogo bitnije stvari od toga, naprimer kako sačuvati svoju direktorsku stolicu, pa makar bio i V.D.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Vranjezguz 24/06/2022
    2. Blokada sahare 24/06/2022
    3. Maksa 24/06/2022
    4. Dzokej 25/06/2022

    Ostavi komentar