PSG odgovorio NAPREDNJACIMA: Kad nemate ARGUMENATA – BOLJE ĆUTITE!Pokret slobodnih građana reagovoao je na saopštenje Srpske napredne stranke. Saopštenje prenosimo u celosti i bez dodatnih izmena.

Odgovor vranjskih naprednjaka na naše saopštenje, bez njihovih argumenata i pobijanja naših, ne bi zasluživao našu pažnju, da u njemu nije izneto niz neistina i nebuloza, na koje, u interesu javnosti, moramo odgovoriti.          1. Važnost vašem stranačkom skupu pokušali ste dati karakterišući ga kao borbu za očuvanje Kosova. Ovim putem vas obaveštavamo da Beograd nije na Kosovu, te da bi mnogo efektivnije bilo kada biste se u petak uputili u Kosovsku Mitrovicu, kako biste se upoznali sa funkcionisanjem novoformirane lokalne vlasti, po prvi put u istoriji sastavljene od pripadnika Albanskog naroda.

          2. Više puta se u vašem odgovoru referišete na nekakvu bivšu vlast, pa bi bilo korisno da pojasnite na koga ste tačno mislili: na vaše dugogodišnje koalicione partnere SPS, PUPS i JS ili na DS, G-17 i DSS, čiji su nekadašnji funkcioneri i danas nosioci javnih funkcija, presvučeni u „naprednjake“!          3. U vašem odgovoru usudili ste se izneti odvratnu neistinu kako smo mi u našem saopštenju naše ucenjene, uplašene i vašom propagandom zbunjene sugrađane nazvali „stokom“! Takav rečnik nije svojstven slobodnim građanima, reč „stoka“ ne postoji u našem saopštenju, niti smo to ni implicitno bilo gde provukli. Za ovakvu laž nemamo drugog objašnjenja osim da se radi o onome što se u psihologiji naziva projekcija.

          4. Ono što je najvažnije, sumnje koje smo izneli u našem saopštenju, da se vaša stranačka ekskurzija do prestonice finansira novcem svih građana grada Vranja, eksplicitno ste potvrdili! Verovatno ohrabreni time što vaš „Šef“ javno i bez posledica, priznaje krivična dela po televizijama (poput naređivanja nelegalnog rušenja i ubistva iz nehata u Savamali) i vi ste se usudili priznati kako ste „napunili budžet“ pa sad imate pravo da zagrabite koliko vam treba, za vaše autobuse, dnevnice, sendviče, vode, zastave i „zastavare“, statiste i „vikare“, botove i propagandiste…

          Zbog toga pozivamo nadležne organe, pre svega tužilaštvo i policiju, da ispitaju finansijsku konstrukciju najvećeg izleta u istoriji Vranja, te utvrde koliko i za čije babe zdravlja, vaša ekskurzija košta građane najsiromašnijeg grada u Republici Srbiji.

Saopštenje je potpisao GrO Pokreta slobodnih građana u Vranju.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Komrad 23/05/2023
  2. Jelena 23/05/2023
  3. Komšija 23/05/2023
  4. Pera 23/05/2023
  5. Dzivdzan 23/05/2023
  6. Darko 23/05/2023
  7. Darko 25/05/2023

  Ostavi komentar