„Presušila“ česma na ZELENOJ PIJACI u Vranju: Bez vode na letnjoj vreliniČesma na pijaci Bujkovski most u Vranju, tzv. gornja pijaca, bez vode je već nekoliko dana, javljaju portalu InfoVranjske.rs prodavci na pijačnim tezgama.

Bez vode za piće i osveženja na ovoj letnjoj vrelini ostali su ne samo prodavci na tezgama, već i građani koji dolaze na pijacu da se snabdeju poljoprivrednim proizvodima, kažu „tezgaroši” na gornjoj pijaci u Vranju.Prodavci navode i druge opasnosti zbog bezvodice na pijačnoj česmi.

Pre obroka na česmi uvek operemo ruke, sada to ne možemo, pa smo u riziku od zaraze, jer osim što jedemo neopranih ruku, mi ne možemo da operemo ni povrće i voće, a to je bruka i sramota, ogorčeni su prodavci na gornjoj pijaci.Oni opominju da to nije prvi put da česma na pijaci Bujkovski most presuši.

Setimo se samo prošle godine kada je u oktobru i novembru česma presušila, a sada ne bi želeli da nam se to ponovi, u strahu su pijačni trgovci.

Portal se putem mejla obratio JKP „Komrad” u Vranju u čijoj je nadležnosti osim pijace i pijačna česma, a dobijeni odgovor će objaviti bez izmena.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Sara 03/08/2023
    2. Lelek 03/08/2023
    3. Миле 03/08/2023
    4. Milan 05/08/2023

    Ostavi komentar