Gornja pijaca DVA MESECA bez česme sa PIJAĆOM vodomGornja pijaca u Vranju kod Bujkovskog mosta već dva meseca je bez česme sa pijaćom vodom, rekli su za portal InfoVranjske.rs stalni prodavci na ovoj pijaci.

Česma ne radi dva meseca, a niko ništa ne preduzima, što je dovoljan razlog da neka od nadležnih inspekcija zatvori pijacu, kaže Milan Tasić iz Leskovca, stalni prodavac na ovoj pijaci.Po njemu, najveći problem zbog prestanka rada česme imaju prodavci.

Mi ovde imamo jedan obrok, uglavnom doručak, ali sada nemamo gde da operemo ruke, da operemeo povrće koje konzumiramo uz doručak, zatim, mnogi od nas moraju da uzimaju lekove, ali nema vode, pa ne razumemo da je česma zatvorena ovde gde ima mnogo ljudi i nikom ništa, žali se Tasić.Na kraju, portal je od prolaznika dobio i „obaveštajno tumačenje“ uzroka koji su presušili česmu kod gornje pijace.

„Komrad“ je nadležan za rad česme, pa mi mislimo da je česma namerno ostavljena bez vode, jer je velika potrošnja koja mora da se plaća „«“Vodovodu“ za utrošenu vodu, objašnjavaju Vranjanci.

Portal InfoVranjske.rs se obratio JKP „Komrad“ u Vranju u subotu 12. novembra, a odgovor je iz ovog javnog preduzeća stigao u sredu 16. novembra.

Odgovor «Komrada» prenosimo u celosti i bez izmena.

Zbog radova na vodovodnoj mreži koji su obavljani u ulicama oko pijace „Bujkovski most“, česma je bila u kvaru. Otklanjanje kvara je u toku i uskoro će biti pristupačna korisnicima pijace“, piše u odgovoru iz ovog javnog preduzeća koji je potpisao generalni direktor Zoran Dimitrijević.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Cavka 17/11/2022
    2. Lopovi 17/11/2022
    3. Srećko 19/11/2022

    Ostavi komentar