Presuda POKOJNOJ HANČANKI: NEVIĐENA ažurnost ApelacijeApelacioni sud u Nišu tokom suđenja preminuloj Hančanki Boski Destanović ispoljio je zadivljujuću ažurnost, presudio je 12 dana nakon prispeća žalbe na prvostepenu presudu.

Apelacioni sud PRESUDIO MRTVOJ HančankiOštećena u ovom sudskom sporu Radmila Marčić iz Vladičinog Hana tim povodom zaključuje „da su sudovi ažurni kad ne treba“!

Žalba na prvostepenu presudu stigla je u Apelacioni sud 26. marta ove godine, a ovaj sud je presudu doneo već 7. aprila, svega 12 dana od prispeća žalbe, a znamo da se mesecima, pa i godinu dana čeka na drugostepenu presudu. Kao da im se posebno žurilo da presuđuju mrtvoj ženi, ta žurba je problematična, pa sam preduzela određene pravne korake – u čudu je Marčićeva.Ilustracija FOTO Info Vranjske

Oštećena Hančanka je podnela krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Nišu protiv sudija Apelacionog suda zbog donošenja presude posle smrti učesnice u sporu.

VJT Niš je odbacio krivičnu prijavu protiv sudija Apelacionog suda, pa je Marčićeva uputula žalbu Apelacionom javnom tužilaštvu.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. ADA 16/10/2021
    2. Maki 16/10/2021
    3. deda mraz 17/10/2021

    Ostavi komentar