OPOZICIJA nakon ostavke Zupančića: Nedopustivo i skandalozno ćutanje GRADSKE VLASTIGradski odbori „Demokratske stranke“„Stanke Slobode i Pravde“, „Narodog pokreta Srbije“„Srbija Centar SRCE“„Pokret Slobodnih Građana“, „Moramo“,„Socijaldemokratska stranka“„Ekološki ustanak – Ćuta“ objavili su saopštenje za javnost povodom snimka za koji se sumnja da se nalazi jedan od funkcionera Grada Vranja.

Saopštenje prenosimo u celosti i bez daljih izmena.Mi, dole potpisane opozicione organizacije zastupljene u Skupštini grada Vranja, POZDRAVLjAMO INFORMACIJU dobijenu iz medija O LIČNOM ČINU OSTAVKE pomoćnika gradonačelnika grada Vranja, Nebojše Zupančića.

Takođe, smatramo da uklanjanje Zupančićevih podataka sa sajta Grada ne može da se smatra dovoljnim, te insistiramo da je rukovodstvo grada u obavezi da javnost direktno obavesti o tome šta se sa Zupančićem i njegovom potencijalnom ili stvarnom ostavkom događa.Pročitajte još ovo: Opozicija povodom snimka koji je uznemiro javnost: Tražimo HITNU sednicu SKUPŠTINE

Sa druge strane, s obzirom na činjenicu da ovu ostavku, kao ni autentičnost snimka koji kruži društvenim mrežama niko iz rukovodstva Grada nije demantovao, smatramo da je na snimku zaista gospodin Zupančić, snimljen tokom konzumiranja nedozvoljenih supstanci.

Ocenjujemo kao nedopustivo i skandalozno to što se NIKO IZ RUKOVODSTVA GRADA NIJE OBRATIO GRAĐANIMA VRANjA, niti je pokušao da umiri javnost, osudi ovakvo ponašanje najviših funkcionera grada, te uveri sve građanke i građane Vranja, a posebno našu omladinu da konzumiranje narkotika nije deo sistema vrednosti koji aktuelno gradsko rukovodstvo želi da promoviše.

Podsećamo na činjenicu da pomoćnike gradonačelnika bira sam gradonačelnik, da je gradonačelnik Milenković odlično poznavao svog doskorašnjeg pomoćnika, s obzirom na to da su dugogodišnji saradnici i visoki funkcioneri vladajuće SNS, te zbog njegove apsolutne odgovornosti OSTAJEMO PRI ZAHTEVU DA I GRADONAČELNIK GRADA VRANjA, SLOBODAN MILENKOVIĆ NAJHITNIJE PODNESE OSTAVKU, a predsednica Skupštine grada Vranja sazove hitnu sednicu gradskog parlamenta, radi izbora novog gradskog rukovodstva.

Saopštenje za javnost potpisali su sledeći Gradski odbori stranaka:

 • GrO Stranka slobode i pravde, Vranje
 • GrO Narodni pokret Srbije, Vranje
 • GrO Zajedno, Vranje
 • GrO Socijaldemokratska stranka, Vranje
 • GrO Srbija centar-SRCE, Vranje
 • GrO Pokret slobodnih građana, Vranje
 • GrO Ekološki ustanak, Vranje
 • GrO Demokratska stranka, Vranje

Saopštenje gore potpisanih stranaka predstavlja isključivo stav gore potpisanih. Portal InfoVranjske.rs kao ni osnivač portala Tim za razvoj i integracije nije odgovaran za navode u njemu.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Kosta 03/06/2024
  2. Emilija 03/06/2024
  3. ArsicPek 03/06/2024
  4. Crta 03/06/2024
  5. Sima 03/06/2024
  6. Vernik 04/06/2024
  7. Fića 04/06/2024
  8. Luka 04/06/2024
  9. Caki 05/06/2024
  10. dd 06/06/2024

  Ostavi komentar