OPOZICIJA povodom SNIMKA koji je uznemirio javnost: Tražimo HITNU SEDNICU SKUPŠTINEGradski odbori „Demokratske stranke“, „Stanke Slobode i Pravde“, „Narodog pokreta Srbije“, „Srbija Centar SRCE“, „Pokret Slobodnih Građana“ i „Ekološki ustanak – Ćuta“ objavili su saopštenje za javnost povodom snimka za koji se sumnja da se nalazi jedan od funkcionera Grada Vranja.

Saopštenje prenosimo u celosti.Povodom snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kojem se sumnja da se nalazi pomoćnik gradonačelnika, Nebojša Zupančić u konzumiranju nedozvoljenih psihoaktivnih supstanci koje su nelegalna i zabranjena u Srbiji, mi, dole potpisani predstavnici opozicionih organizacija zastupljenih u Skupštini grada Vranja, zahtevamo:

1. Hitno obraćanje rukovodstva grada Vranja, na čelu sa gradonačelnikom Slobodanom Milenkovićem radi potvrđivanja ili demantovanja da li se na snimku zaista nalazi njegov pomoćnik Zupančić;2. Ukoliko se na snimku zaista nalazi pomoćnik gradonačelnika, zahtevamo hitnu reakciju nadležnih državnih organa u utvrđivanju veze pomoćnika gradonačelnika i ove nelegalne delatnosti;

3. Ukoliko se utvrdi da se na snimku nalazi pomoćnik gradonačelnika Zupančić, zahtevamo HITNO SAZIVANJE SKUPŠTINE GRADA VRANJA i razrešenje pomoćnika Zupančića;

4. S obzirom na činjenicu da pomoćnike gradonačelnika bira sam gradonačelnik, da su obojica članovi Srpske napredne stranke, te da Milenković snosi apsolutnu odgovornost za ovaj izbor, ukoliko se utvrdi da se na snimku nalazi pomoćnik Zupančić dok konzumira supstance za koje se sumnja da su ilegalne i zabranjene u Srbiji, zahtevamo HITNU OSTAVKU GRADONAČELNIKA Slobodana Milenkovića. 

Jedino ovakvim sledom događaja rukovodstvo grada može našim sugrađanima pokazati da je apsolutno neprihvatljivo promovisanje konzumiranja nelegalnih supstanci od strane najviših funkcionera gradske vlasti, te da Vranjanke i Vranjanci ipak zaslužuju mnogo bolje!

Potpisnici saopštenja

 • GrO Stranka slobode i pravde, Vranje
 • GrO Narodni pokret Srbije, Vranje
 • GrO Srbija centar – SRCE, Vranje
 • GrO Pokret slobodnih građana, Vranje
 • GrO Ekološki ustanak, Vranje
 • GrO Demokratska stranka, Vranje

NIV

Saopštenje nije proizvod Tima za razvoj i integracije, kao osnivača portala InfoVranjske.rs i ne odgovaramo za navode u njemu.

Ovaj tekst ne označava stav portala InfoVranjske.rs, kao ni osnivača medija Tima za razvoj i integracije, već isključivo stav stranaka koje su potpisale saopštenje za javnost.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Сања 01/06/2024
  2. Bogota 01/06/2024
  3. Donjevranjac 01/06/2024
  4. Боцко 01/06/2024
  5. vozač 02/06/2024
  6. Milorad 02/06/2024
  7. Pesa 02/06/2024
  8. kiki 02/06/2024
  9. Mile od Repince 02/06/2024
  10. Komi 02/06/2024

  Ostavi komentar