Oglasila se i RAZREDNA povodom slučaja „vršnjačkog nasilja“: Nakon vesti krenuli su NAPADI na meneNakon pisanja portala InfoVranjske.rs povodom slučaja „Vršnjačkog nasilja“ u OŠ „Branko Radičević“ u Vranju, oglasila se i starešina odeljenja šestog razreda i nastavnica muzičkog obrazovanja, Dragana Mitrović.

Razredna Mitrović, tvrdi da je probleme u svoj odeljenju prijavila još u aprilu, 2023. godine. Ona naglašava da su svi roditelji bili uključeni u rešeavanju ovog problema.Naši zajednički napori trajali su nešto kraće od godinu dana, rekla je razredna Mitrović.

Mitrović smatra da direktorka škola nije dala svoj maksimalni doprinos u rešavanju problema „vršnjačkog nasilja“ u ovoj školi. Prema rečima nastavnice muzičkog i odeljenjskog starešine, taj problem je više puta bio istaknut na većima škole, kao i u privatnim razgovorima sa direktorkom.Ona tvrdi da je nakon teksta portala InfoVranjske.rs, o slučaju „vršnjačkog nasilja“ problem napokon „prihvaćen“ i da su sada preduzete sve mere za rešavanje ovog slučaja.

Lično, kao razredni starešina, nadam se najboljem ishodu, ali tu problemima nije kraj, bar ne za mene. u. Jer od trenutnka kada je vest izašla u javnost, trpim veliki pritisak od direktorke i određenih zaposlenih radnika, osoblja i nastavnika škole, kaže Mitrović.

Pročitajte još i ovo: Istražujemo: Direktorka „ŠESTE“ škola u decembru zaradila više od GRADONAČELNKA

Nastavnica muzičkog obrazovanja i razredni starešina Dragana Mitrović smatra da su direktorka Irena Milanović i pojedine kolege Dan ustanove OŠ „Branko Radičević“ iskoristili kao prvu priliku za „prosvetnu osvetu“.

Dragana Mitrović tvrdi da je ceo program povodom Dana škole sama osmislila, ali i dodaje da je ona jedina stručno muzički obrazovno lice u OŠ „Branko Radičević“ u Vranju.

Iako sam celu priredbu spremila potpuno sama, ne samo da nisam dobila javnu zahvalnost, već sam i izbačena iz autorskog tima, a pojedine kolege tvrdile su da nemam nikakve veze sa priredbom, koju sam svojski nosila od 1 marta, pa do Dana škole, kaže Mitrovićeva.

Mitrović tvrdi da je pokušala da iznese svoje probleme i na školskom veću.

Od direktorke Irena, sam jedva dobila reč, pa sa nažalost prinuđena da „prljav veš“ iz OŠ“ Branko Radičević“ iznsem javno, jer sve do sada što je izgovoreno povodom organiacije Dana škole od strane predstavnika bila je laž, kaže Mitrović.

Nastavnica Mitrović dodaje da ne želi da dalje ulazi u raspravu sa kolegema i direktorkom.

Moja dela su vidljiva, što pokazuje i moje ponašanja u slučaju „vršnjačkog nasilja“, ali i u toku priredbe Dana škole OŠ „Branko Radičević“, pa nek ona više govore od mene, završila je Mitrović.

Portal InfoVranjske.rs pokušao da je kontaktira direktorku OŠ „Branko Radičević“ Irena Milovanović, ali kao i do sada nije bilo zvaničnih reakcija.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Ha ha ha 04/04/2024
  2. Docka 04/04/2024
  3. Ludača 04/04/2024
  4. Šestoškolci 04/04/2024
  5. Roditelj 04/04/2024
  6. Roditelj 04/04/2024
  7. Milena 04/04/2024
  8. Kolektiv 04/04/2024

  Ostavi komentar