NS: Sentiću, POŠTO ŠETALIŠTE?

Eko Taxi Vranje

Povereništvo Narodne stranke Vranjska Banja izašlo je u jevnost saopštenjem vezanim za izgradnju šetališta u tom mestu.

Saopštenje prenosimo u celini.S obzirom da se famozno šetalište u Vranjskoj Banji gradi već pune dve godine i još uvek nije završeno, stanovnike ove gradske opštine zanima dokle se došlo sa izgradnjom tog, sada već čuvenog šetališta čija je izgradnja ušla u treću godinu?

Stanovnike Banje takođe zanima i koliko će sve to da košta, premda se u banjskoj javnosti ispredaju priče da jedna klupa košta sto hiljada dinara, a dupla klupa trista hiljada dinara, te ukoliko je to tačno dolazimo do zaključka da toliko skupe klupe ne postoje ni u Njujorku na Menhetnu.

S obzirom da nemamo dostupnih informacija o ceni koštanja ovih klupa, povereništvo Narodne stranke Vranjska Banja ljubazno moli predsednika opštine Dragana Sentića da meštanima Vranjske Banje otkloni sve nedoumice i odgovori koliko su plaćene pomenute klupe po komadu i koliko će ukupno koštati kompletno šetalište, ako ikada bude završeno? 

Podsetimo se da je opštinska vlast na samom početku radova pokazala svu svoju bahatost i brutalost kada je našem sugrađaninu Petru Stojanoviću dugogodisnjem vlasniku nekadašnjeg kafića „Alisa“ srušila baštu kafića bez ikakve nadoknade. 

Dok su s jedne strane rušili, s druge strane su firme koje su izvodile radove na pomenutom šetalištu gradile privatni ugostiteljski objekat, a u čije ime i za čiji račun saznaće se nakon pada ovog kriminalnog režima, kaže se u saopštenju.

NIV    1. Banja 10/08/2021
    2. Ha ha ha 10/08/2021
    3. Dolinarac 10/08/2021
    4. Trafikant 11/08/2021

    Ostavi komentar