Narodnjaci TRGOVIŠTE: I posle ŽUĆE – ŽUĆAOpštinski odbor Narodne stranke u Trgovištu objavio je saopštenje za javnost. Portal InfoVranjske.rs saopštenje prenosi u celosti i bez dodatnih izmena.

Da je vlast u Trgovštu pod kontrolom jednog čoveka Nenada Krstića Žuće, kome ne sme niko da  se suprotstavi u donošenju odluka i kadrovanju pa čak i dojučerašnja predsednica opštine Trgovište Miljana Stojanović Zlatković i predsednika Skupštine Opštine Trgovište Aleksandra Kolić, govori povratak prvog naprednjaka na čelu opštine Trgovište.Sazivanje svake skupštine se završava nekom rotacijom kadrova, ali bez ikakve odgovornosti nakon kolapsa i problema koji se dešavaju u vodjenju lokalne samouprave.

Degradacija doskorašnjeg predsednika skupštine Aleksandra Kolića se ogleda u tome da on ide na mesto člana veća zaduženog za budzet i finansije, a možda to ima i veze sa kriptovalutama i pravljenjem elektronskog novca. Unazad nekoliko meseci neodgovornost i nezainteresovanost Kolića ogledala se u tome, da su ga gradjani mogli videti kako u radnom vremenu trenira i dzogira na stadionu u Trgovištu.Bivša predsesnica demantuje samu sebe kako je sve u redu i kako nema problema u funkcionisanju samouprave ali nikako  ne govori šta je do sad radio i po kom osnovu je koristio benefite prvi čovek SNS-A u Trgovištu Nenad Krstić.  Samo nekoliko sati pre održavanja sednice Skupštine podnosi ostavku zajedno sa kolegom Kolićem, kako navodi iz ličnih razloga.

Bivša predsednica duguje objašnjenje svim gradjanima koji su dali poverenje njenoj stranci i političkoj grupaciji, zbog čega se je odlučila na taj čin, da li je primorana ili se je zbog političke odgovornosti povukla?

Dok se Naprednjaci rotiraju i igraju svoje političke igre, Trgovište tone u propast gde je svakim danom sve manje i manje ljudi.

Ovakve kozmetičke promene koje služe u svrhu prikrivaju Naprednjačke nesposobnosti u upravljanju opštine Trgovište, pokazuje samo koliko su oni spremi da čuvaju samo sebe ne misleći na ovo malo naroda koji je ostao da živi u Trgovištu.

S obzirom da je novi-stari Predsednik Opštine Nenad Krstić i do sada koristio kadrovski stan po nikome do sada poznatom osnovu, postavlja se pitanje da li će novo kadrovanje dovesti nove ljude u kadrovske stanove o kojima smo govorili unazad nekoliko godina.

Ostavke koje smo tražili u prošlosti su pale ali bez odgovornosti.

Zato zahtevamo raspisivanje vanrednih lokalnih izbora u Trgovištu, pa neka danas narod na osnovu rezultata oceni koliku sposobnost imaju i dalje Naprednjaci.

Saopštenje za javnost potpisao je Marko Krstić, predsednik OO NS Trgovište.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.