Narodna stranka TRGOVIŠTE: Da li je KRSTIĆ i dalje VLASNIK famozne fabrike u STAJEVCU?

Eko Taxi Vranje

Posle finansijske krize i kašnjenja plata u Direkciji za izgradnju i komunalnom preduzeću, na sednici skupštine koja je najavljena u toku ove nedelje desiće se mnoge promene u raspodeli kadrova u SNS-u.

Zbog čega je do takvog stanja u opštinskoj samoupravi došlo, da li zbog prekomernog zapošljavanja na ugovorima na određeno i PP ugovorima ili zbog nesposobnost rukovodioca opštine Trgovište kao i direktora javnih preduzeća videće se na sednici Skupštine Opštine Trgovište koja je zakazana za četvrtak u 12h.Kako se priča među funkcionerima Naprednjaka na zakazanoj sednici najavljene su smene direktora preduzeća, ali i ostalih odgovornih zbog ovakvog stanja i funkcionisanja.

U međuvremenu desila se i prodaja famozne fabrike u Donjem Stajevcu u kojoj je famozni Grk bio investitor a poznato je da je objekat u vlasništvu opštine Trgovište.

Pod kojim uslovima je izvršena prodaja i koliko procenata je prodato, ko je ostao od starih članova sa kolikim učešćem i da li je čuveni Narodni poslanik Nenad Krstić i dalje deo priče u toj fabrici ostaje nepoznanica?    1. Kriza 15/06/2022

    Ostavi komentar